Læs dagbog

3. Dag efter genstart af medicinen

En side i dagbogen "Fra Nethindeløsning til psykiske lidelser."
Skrevet af fbh71 26. juni 2019 20:47

Nu er det 3 dage siden jeg startede igen på Escitalopram, havde håbet jeg endelig kunne slippe dem og være helt fri for medicin. Men sådan skulle det ikke gå, til trods for at jeg har det rimeligt. Det betyder at jeg igen skal slås med bivirkningerne, som i mit tilfælde giver træthed, koncentrationsbesvær og uro i kroppen, samt mindre søvn.

Det betyder at jeg i går var meget sengeliggende, netop på grund af bivirkningerne. De må gerne forsvinde ret snart. Vil gerne igang igen.

Dagen i dag startede ellers fint og jeg begyndte med at få ryddet op i huset om morgenen efterfulgt af morgenmad. Derefter tog jeg så pillerne og efter en 1/2 time, så begyndte det hele igen med bivirkningerne. Jeg måtte sætte eller i perioder nærmest ligge ned, så 4 timer gik det med det.

Senere fik jeg bakset mig sammen til at komme ud og få noget motion, vejret havde endelig ændret sig til mere vind og køligere temperatur, lige fra 30 og ned til 20 på kort tid. Det blev til en gåtur på 8 km. Og ja det kan godt mærkes, når man er på medicin igen. Godt smadret efter man er kommet hjem, og det er ikke nemmere når man så skal have lavet mad. Men mad fik jeg lavet, og det er altså ikke lige en hurtig en fra supermarkedet man lige kan varme i en mikroovn.

Det er nu aften og snart sovetid, og er godt mat i hele kroppen, så må jeg håbe jeg kan sove i nat og være mere frisk i morgen.

Tænk sig at have været på antidepressiv i 20 år, og så endelig vil man af med dem, men jeg må nok konstatere at skal leve med dem resten af livet.