Læs dagbog

Slæbe sig gennem dagen og lette bagefter

En side i dagbogen "Fra Nethindeløsning til psykiske lidelser."
Skrevet af fbh71 30. august 2019 12:30

Ja jeg fik 7 timers søvn, og det er begyndt at blive fint med denne del. Nu mangler jeg bare trætheden og humøret.

Stod op kl. 9, med de sædvanlige urolige ben, gad vide hvordan man kan slippe dem?

Efter morgenmaden gik jeg en tur i solskinsvejret, det var faktisk ikke så slemt, men trætheden hang stadig over mig. Brugte en halv time på turen.

Hjemme igen og sidder nu i sofaen, og ved ikke rigtig hvad jeg skal nu? Altid den der med trætheden, og skal jeg gå i seng eller prøve at finde på noget. Hader det.

Det blev til at jeg tog mig sammen til at få slået græsplanen, var også blevet en halv meter nogen steder.

Det gik faktisk godt og jeg slappede faktisk af, men jeg klippede planen. Ikke værst. Da det var gjort slappede jeg lige lid af og det var behageligt denne gang.

Så var det et bad og derefter i byen, først besøg nogle venner og siden en tur op til en open by night. Der sad vi alle og spiste først og derefter rundt i gaderne og kigge samt hygge os. Dagen blev en rigtig god dag, og nu er jeg dejlig træt.

Kommentarer fra andre brugere

Hej kirae

Jeg får 10 mg escitalopram og det er dem som giver mig de bivirkninger med rystende og ben som ikke vil være rolige, især om morgenen. Ligner det man kalder Restless legs på engelsk. Det var meget værre da jeg var på 15 mg, hvor jeg slet ikke anede hvad jeg skulle.

Jeg får intet medicin mod de urolige ben, det mener min læge ikke er nødvendig, men at det går i sig selv, når jeg får det bedre.

Skrevet af fbh71, 30. august 2019 20:47