Læs dagbog

Det bliver bedre en dag.

En side i dagbogen ""
Skrevet af kirsebær 15. maj 2022 23:20

Jeg ved at min mor mener det godt, men en mor kan ikke altid hjælpe. En af mine døtre har spurgt mig om flere ting og snakket med mig i denne weekend og jeg synes ikke at jeg kunne hjælpe eller sig noget klogt.
Min mobil opførte sig mærkeligt i dag. Mine børn hjalp men der er stadig ngl problem. Sådant noget stresser mig vildt.
Desuden er jeg stresset over mine ting. Jeg vil gerne have 50% af det jeg har nu.
jeg er stresset over mine børns eksaminer, men prøver at skjule det.
jeg er bange for at skulle betale en megahøj varmeregning pga krigen i Ukraine.
Jeg er bange for at min økonomi skrider.

Min mor foreslog at jeg skulle gå til lægen. Hvad kan lægen gøre? Ok hvis lægen lå inde med beroligende piller til en elefant så vil jeg godt gå til lægen men lægen kan ikke hjælpe mig. Hun foreslog mig at sygemelde mig. Men jeg kan jo godt virke rolig på job.

Det hun så har ret i er at jeg ikke har tillid til at nogen vil mig det godt. Hun sagde at det jo godt kan være at banken eller borgerservice vil hjælpe mig i forhold til at jeg nu ikke kan komme ind på MitID, hvilket jeg kunne før min mobil var underlig (min datter har nulstillet den, så evt virus ikke kunne skade mere)

Det jeg gør er at tvinge mig til at gøre ting. Stå op. handle, lave mad, gå tur. Jeg skal. ellers gjorde jeg det ikke. Jeg er nødt til det. Det går over.

Min mor virkede irriteret og sagde bl.a. at det med at jeg blev stresset over mine ting var uhyggeligt. Jamen sådan virker de altså uhyggeligt eller ej. Jeg sagde undskyld for at jeg belastede hende med det. Det gør jeg jo i stor stil.

Erfaring viser at ting bliver bedre efter et stykke tid, så jeg håber og gør mit bedste. For mine børns og min egen skyld.

Man må huske på denne gode sang som mange af jer sikkert også kender:
https://youtu.be/9slH1ejBHDU