Læs dagbog

Tak Åsa og jeg har fået vendt tanker til noget konstruktivt.

En side i dagbogen ""
Skrevet af kirsebær 1. december 2022 18:38

Allerførst vil jeg sige tak til Åsa for kommentar. Ja, det er vigtigt at få noget konkret på det man siger til kommunen med eksempler og dage. Tak for det. jeg tænker også ofte på hvor svært eller let det ville være at skifte flexjob eller sige fra hvis man ikke kan klare sit flexjob. Jeg har snart været ansat i 10 år. Men nu må vi se.

Det er lykkedes mig at tænke positive tanker. F.eks har jeg tænkt på at man også kan vælge en positiv historie om nogle ting. F.eks mit og min kollegas elendige (efter min mening) indslag til et arrangement. Min kollega sagde næste dag, at hun synes at det var det bedste indslag fordi det var det mest ærlige og præcise. Sådan havde jeg slet ikke tænkt det, men jeg blev glad over at der findes sådan en måde at se det på.
Jeg har også tænkt på at jeg må lære at favne det bøvede i mig. Det bøvede er ikke dårligt. Folk griner når jeg klovner lidt, nogle på Sjælland synes at jeg er lidt eksotisk fordi jeg er jyde. I det her tilfælde følte jeg mig ikke sjov, eksotisk, ikke klog eller dygtig, kun bøvet. Men det er måske netop noget jeg skal være glad for og egentlig stolt af. For jeg kan godt lide det bøvede og det er og bliver en del af mig og som min kollega sagde så var det jo ægte og godt ment. Vi gjorde ingen ondt ved vores indslag og hvis jeg mister folks anseelse hvad jeg var bange for, hvad så? Skal det være mit problem?

Endelig må jeg dele en dejlig ny sang/salme om håb med jer. "Du spør´ mig om håbet", hedder den. Jeg har lyttet til den en helt masse gange. Jeg synes at den er meget aktuel i forhold til corona, krig, inflation, ja tiden i dag og også til det man forbinder med julen. https://youtu.be/0DCkKET4Si0