Læs dagbog

På bunden

En side i dagbogen "Små glimt"
Skrevet af loui202e 18. juni 2018 13:29

Jeg tror jeg er ved at ramme bunden med et brag. I går skrev jeg om hvordan jeg havde erkendt at jeg havde brug for psykologhjælp. I dag ringede jeg så til min læge for at få en tid. Jeg fik også en tid… om tre uger. Da jeg lagde på, kunne jeg mærke hvordan endnu et anfald var på vej. Jeg fik det nogenlunde under kontrol denne gang, men siden da har jeg været nødsaget til at se sjove videoer på YouTube, for at mit hoved ikke skulle eksplodere. Siden i morges har jeg haft lyst til bare at stikke af, både ved at tage et tog og bare se hvor det ville tage mig, men jeg har også kigget på muligheder for at tage til udlandet (Afrika…). Et kort øjeblik tog jeg mit selv i at stirre på en køkkenkniv og jeg tænkte for alvor, at hvis jeg nu skar mig selv og skulle på hospitalet, så kunne det være at de ville hjælpe mig… Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre.

Kommentarer fra andre brugere

Ringede du bare til i åbningstiden og talte med lægesekretæren som gav dig en tid til lægen om tre uger ?

Jeg kan anbefale, at du imorgen, når din læge har telefontid mellem kl. 08.00 til 09.00, ringer og taler med din læge og fortæller om problemet. Det er vigtigt at du får fortalt at du har et akut problem.

Skrevet af Anonym, 18. juni 2018 19:49

Hej Loui

Jeg er enig med Ingeborg. Du skal have en hurtigere tid, hvis det overhovedet kan lade sig gøre. Hvis du ikke selv kan presse lidt på, så få evt nogen til at hjælpe dig.

Jeg håber, du finder ud af noget, så du snart kan få det bedre igen.

Kh jhn

Skrevet af JHN1, 20. juni 2018 06:54