Læs dagbog

søvnen er begyndt at påvirke min hverdag

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 5. juni 2020 08:48

igår og her til morgen påvirker den dårlige søvn mig, er trist.

I går var jeg på værestedet og det ved at være som det plejer at jeg er den som lytter, os fordi jeg ved ikke hvad jeg skal dele med de andre af mit liv, det vist meget godt at jeg skal afsted nogen uger og opleve noget andet se andre mennesker.
os fordi pga af corona sker der ingenting på værestedet jeg havde mit malegrej med så havde jeg lidt jeg kunne hygge mig med.
I dag er der åben i 2 timer hvor der så er brunch det hyggeligt nok.
håber det ophold og det ambulante behandling gør at jeg kan komme ud og arbejde lidt igen tror det vil være godt for mig men det længere ude i fremtiden.
nu skal jeg lige igang med at få arbejde med mig selv, men måske det mit arbejde for altid hvem ved.

sikke en masse tanker der var her til morgen.

Kommentarer fra andre brugere

Hey Linenuz alle de mange spørgsmål du har omkring din indlæggelse, er de samme spørgsmål, alle de andre som deltager osse går og grubler over!*-* sagt med et glimt i øjet:) Så skru ned for hvad og hvorfor, men lav istedet for en liste over det du måske for brug for til hverdag. Lidt sommertøj/sko og en varm trøje til aften. Et par vandrestøvler/regnstøvler - et overlag el. regnfrakke.

O.v.S..

Jeg vil sådan ønske du for venner og indsigt i de problemer du har, og samtidig for grinet lidt af alt det farlige:) Jeg syntes du er sej! og husk at pakke dagbog med, det kan være godt hvis du bliver overvældet af tanker.

<stort knussssss

Juze:)

Skrevet af juce, 6. juni 2020 22:09