Læs dagbog

Måske ingen ferie pga af mig,

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 5. november 2019 19:26

Kæresten og mig har snakkede om ,at vi ville på ferie til sommer, men nu det ikke sikker det bliver til noget, pga mig og mit humør , når jeg græder så meget , synes det noget af et krav han stiller mig at jeg skal have det bedre ellerS skal vi ingen stedet, men jeg ved ikke hvornår jeg får det bedre, og det at blive presset gør det endnu svære han slyngede det ud i dag men vi ikke snakket om det suk

Så er ekstra langt nede nu pga af den udmelding , jeg er et fjols dur ikke til noget, har mest lyst til gøre en ende på det for det gør ondt.

Kommentarer fra andre brugere

Så du må kun tage på ferie, hvis du på forhånd har det godt ?! Din kæreste har vendt tingene på hovedet. Ferie er netop det, der kan fjerne overflødige og dårlige tanker. At tage et sted hen, man aldrig før har været, og overlade sin opmærksomhed 100% til syn, ører, næse og følesans giver meget rent neurologisk.
Når jeg er taget på ferie et nyt sted, starter jeg altid med at lægge guidebogen væk og overlade mig til sanseindtryk de første dage. F.eks. da jeg var i Barcelona for første gang, gik jeg de to første dage rundt i de gamle trange kvarterer uden at interlektualisere.

Skrevet af Hasselmus, 7. november 2019 12:56