Læs dagbog

er lige flyttet, men alt er kaos

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 10. marts 2018 11:49

fik flyttet alle mine ting, nu skal jeg bare have pakket ud, og har meget svært ved at overskue det , har pakket køkkenet ud men alt andet mangler, det her kommer til at tage mange dage, ved ikke helt hvor jeg skal begynde synes det hele sejler, det noget skidt... suk
kan ikke få tv og modem til virke håber kæresten kan hjælpe mig
psykisk har jeg det ikke godt, det mega hårdt at flytte synes jeg...

Kommentarer fra andre brugere

Hej november

Det er hårdt arbejde at flytte, men forhåbentlig bliver det det værd, når alt er på plads. Ro på, træk vejret dybt, måske kan du aftale med dig selv bare at tage en kasse om dagen eller en halv, og på et tidspunkt er du færdig. Det haster ikke, vel. Pøj pøj med det.

Kh jhn

Skrevet af JHN1, 10. marts 2018 13:04

Det er meget hårdt når man er psykisk syg Linenuz:X Uoverskueligt men del det op, det vigtigste først - Køkken og wc ting, lav e.v.t en base i stuen, så du har noget at sidde i og se fjernsyn der kan afstresse dig. Lav dernæst en liste over det som forstyrre oven i hatten, og bed om hjælp, så du ikke står med det hele ok? Du behøver ikke gøre det jeg skriver, det er helt op til hvad dit sind og krop kan holde til. Men Tillykke med din nye lejlighed, det skal nok blive godt:) Små skridt i den rigtige retning og godt du for skrevet, så tingene kan gi dig luft til at ånde pt.

Kæmpe krammm og knussss

Juze.

Skrevet af juce, 13. marts 2018 18:20