Læs dagbog

lidt bedre i dag OPD kl 20.30

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 11. december 2019 15:34

Har en halv god dag, men det ved at vende igen har i 2-3 uger gået og haft det rigtigt skidt
håber det snart vender igen for det er hårdt at gå så længe at have det skidt.

men snakker med psykiateren om det i morgen
os om at jeg har fået udslet i hovedet det så grimt, det først kommet da jeg begyndte på 2 nye piller i sommers.

synes selvmordstankerne kommer og går i dag, det til at holde ud men så heller ikke mere.

sidder på mit værested og spiller lidt spil, skal dække bord i dag det fint nok.

igår valgte jeg at holde pause ved mit frivillig job resten af december, følte det var blevet for meget nu hvor jeg havde det så skidt.

så i morgen aften har jeg fri.
må os hellere komme igang med at spise 3 gange om dagen de sidste 2 dage kun fået et måltid og det usunde, det går jo ikke.

Kl 20.30
Har fået det dårligt igen , såen noget møg fik det dårligt pga jeg er ensom det kan være hårdt at bo alene , men svært at forklare.

Kommentarer fra andre brugere

Hey søde Linenuz:)

Det bedre at ha en ½ god dag en ingen, men jeg forstår dt så godt, og jeg forstår osse at du har droppet job, måske er det for meget med jul og stress? Men ensomhed det er bare ja svært at håndtere, det kan vise sig i mange former og farver, man kan være ensom imellem 100 mennesker, og man kan være ensom som i slet ikke at ha nogle som kender en, el. holder af en:X Det er vist lidt mere markant hos Borderline, nok på grund af den indre kroniske tomhedsfølelse, som er svær at forklare andre der ikke har træk derfra. Men den er så svær at bær på, og gør at man kan falde helt fra hinanden, ved at være i det helvede:X

Hvis du søger på Tomhedsfølelsen kommer der helt sikkert hit på, og du kan læse mere om hvad det gør ved andre og måske muligheden for at finde ideer til forbedring af din livsen:) Kun hvis du keder diiig:) Jeg håber os at dine selvmordstanker arter sig, og ikke viser tænder;( de er noglegange så rå i deres udtryk at man føler hvert min. som en livstid:( Så snak med psykiateren og sug det ud af den person som du kan, vær en svamp vær kreativ, alt negativt kan vendes og jeg bruger selv det til at få tegnet og malet. De siges at noget af det bedste skrevne sange og digte er skrevet når vi har det sværest og er mest sorte i sindet, det er der alt nyt kan finde sin begyndelse:) Tro på i morgen kommer af at tro på de 2 skridt frem ...Holder dine hænder kom vi går ven...

Juleknussssssss

Juze:)

Skrevet af juce, 12. december 2019 20:02