Læs dagbog

er nervøs eller bange...Op ...indlagt

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 12. juni 2019 07:46

er nervøs for at jeg ved at blive afhængig af selvskade, da jeg har gjort det de sidste 3 dage og da jeg vågende har jeg ikke tænkt på andet siden det snart 2 timer nu suk..

jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for få det bedre, føler jeg gør hvad jeg kan , skal snakke med min bostøtte her kl 12.

også tænker jeg meget på fremtiden for kan ike lige se meningen med mit liv...
kl 20.57
Jeg valgte at tage på Psyk blev indlagt her kl 19, indtil videre for jeg en nat også må jeg se hvad der sker i morgen.

Kommentarer fra andre brugere

Hey Linenuz, det at du har en familie hvor der ingen støtte er, gør dig ulykkelig, og jeg forstår diiig så godt:( Jeg havde det samme problem i rigtig mange år, jeg kæmpede for at de skulle se mig, høre mig, men det var som at slå i dynen, og jeg gav op. det er først her mange år senere at min mor fortalte hvor dan hun oplevet mit grumme selvmordsforsøg, at hun cyklede ned til havet og kastede sig ned på knæ og skreg og skreg! Vi kan ikke læse hinandens indre tanker, det og at mine forældre ikke fik den hjælp til mig, og at de var det største grund til min sygdom. Men Line min point er at vi vokser, vi bliver ældre, og vi ved ikke hvad der sker i fremtiden. Jeg har som du osse selvskade, men bruger ikke kniv, der er tusinde muligher for at gøre det på, nogle pisker sig til de bløder, for Jesus, andre drikker, nogle ryger en bønne, andre springer ud fra en klippe for at kunne mærke suset og vel sig selv? Tror det ville være godt at få snakket om det igen og igen, det er når vi bliver stille at det bliver farligt.

Jeg håber du slipper din familie for en stund, bruger tiden på at få hjælp, og når lyset igen skinner igennem dit vindue, kan du vende skuden hjemad ik? Kærlig kram og knussssssssssss

----->---@ Juze.

Skrevet af juce, 12. juni 2019 21:09

Åh så ikke det sidste du skrev, havde læst dine forrige indlæg derfor. Men godt du tog derind søde, kæmpe krammebamse sov gooodt.

Juze.

Skrevet af juce, 12. juni 2019 22:53