Læs dagbog

det jo mit liv... men igen OPD kl 16.09

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 16. oktober 2021 10:35

OPdate kl 16.09
har gået min tur men blev lidt kort pga ryggen gør ondt... også har jeg læst i ca 1 time i min nye bog linse og didde.

ser håndbold nu.
men har fået uro og magter ikke være alene mere i dag, men det skal jeg for dem jeg kender har ikke tid til ses.
men jeg er sur på mig selv over jeg ikke endgang kan være mig selv en hel dag...
jeg har det her liv, som i mine øjne ikke er særlig godt.
fordi det giver ingen mening, der ikke noget at stå op til, noget som gir mig noget, og det ikke fordi jeg ikke prøver at tænke anderledes om det.
jeg er bruger på 2 væresteder også ser jeg mine forældre 1 gang om ugen og ses os med mine 2 veninder 1 gang om ugen, foruden ude på det ene værested.

på frelsens hær kan jeg være heldig der noget jeg kan hjælpe med.

tør ikke prøve min drøm af igen, for det jeg slet ikke klar til, da selvværdet er helt i bund.

og jeg lever ikke for min egen skyld men alle dem der holder af mig, så selvmord er ikke en løsning, vil ikke gøre dem kede af det.

jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for få vendt denne onde cirkel.

og nu er jeg igang med at overtænke igen, men det fordi jeg ikke har noget at gå op i som gir mig noget.

i dag lørdag var planen at jeg skulle i bad, det har jeg fået gjort.
også skal jeg ud og gå en tur skal bevæge mig os selvom det gør ondt i ryggen.

tænker indlæggelse hele tiden, det på det private, men igen skal jo klare mig selv, er voksen , men gid jeg var et barn.

god lørdag alle sammen.

Kommentarer fra andre brugere

Kære November2

Tænk over om noget andet kan sættes i stedet for, når du snupper en OD, for du skriver jo samtidig, at selvmord ikke er løsningen. Det er to modstridende handlinger. Tal med din psykiater/kontaktperson om dette, måske de har nogle redskaber.

Skrevet af Åsa, 16. oktober 2021 14:02

Hej Line

Jeg er helt enig med Åsa

Du er meget selvdestruktiv i forhold til mange ting - og det er helt normalt når man har en depression, men man holder desværre sin depression ved lige ved at fortsætte med at være destruktiv og det er ikke godt for ens selvværd heller..

Jeg tænker det samme som Åsa, at du skal prøve at sætte noget andet istedet hvis du igen får tanker om at tage en OD. Det vil være en kæmpe sejr for dig at lade være og måske kunne sige og skrive her: Denne gang lod jeg være!! :) Jeg stoppede mig selv før jeg forsøgte. Jeg tog ansvar og gjorde det bedste for mig selv!!

Måske begynde et sted - f.eks. ved OD'er og måske også sætte ind og stoppe dig selv m.h.t. at drikke og selvskadende. Det er alle, både det at tage en OD, at drikke og lave skade på sig selv, selvdestruktive ting og det tærer på selvværdet

Det kan være svært at hjælpe nogen, hvis den, man forsøger at hjælpe fortsætter med at ødelægge.. Måske bliver man ved med at gøre det samme som man altid har gjort, indtil man siger: NU kan det være nok! :)

Skrevet af ette, 16. oktober 2021 15:12

tak begge 2 for jeres kommentar..

vil begynde med at sige at jeg har lavet en kriseplan, med hvad jeg kan gøre når jeg har det rigtigt skidt.
og der står ting jeg kan gøre istedet for være destruktiv.
jeg kalder dem holde ud ting, da jeg ikke føler jeg lever af den grund.

fik bevigliget noget behandling i slut august , men hende jeg har snakket med 3 gange hun er stoppet så begynder hos en ny i næste uge, så han skal så lige lære mig at kende så der ingen hjælp at hente endnu.

har snakket med min psykiater om alt det jeg skriver herinde, hun kan desværre bare ikke hjælpe mig med andet end medicin.

p.t kan jeg ikke komme på nye ting jeg kan gøre istedet for det jeg gør nu.

Skrevet af november2, 16. oktober 2021 16:09

Hej igen november

Du er jo ikke fuldstændigt hjælpeløs, og jeg tænker at du kan godt selv kan finde ud af MANGE muligheder for at aflede dig selv og gøre det godt for dig selv i stedet for det du allerede gør:) Du er pædagog - og kan noget kreativt - og du er voksen så du kan godt tage ansvar - også i det små - tage ansvar ved at finde andre muligheder.
Vi - ingen af os - har nogen ved hånden hele tiden og det er vigtigt at du gør dig mest muligt uafhængig af andre - også her. Det går ikke hvis man hele tiden er afhængig af nogen. Ingen har nogen ved hånden hele tiden - vi må også selv :)

Nu kan du vælge at blive vred på dig selv, og være destruktiv og falde tilbage - når du har læst det her - det synes jeg ikke at du skal. Prøv noget andet: DET er da rigtigt nok. Det kan jeg godt. Jeg kan godt selv tage ansvar - også i det små.

God aften til dig også, november :)

Bare derudad med dig! :)

Skrevet af ette, 16. oktober 2021 18:24

Hej igen, november

Det må du undskylde. Der var jeg lidt for kluntet i min måde at være og skrive på.

Men vi kan jo ikke hjælp til alting. Du kan godt :)

Haai :)

Skrevet af ette, 16. oktober 2021 19:23