Læs dagbog

min familie + MBT igår

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 17. november 2017 08:01

var i MBT intro gruppe igår, og det var så anden sidste gang, det jeg lidt ked af fordi , synes vi har en god gruppe, men ja såen er det, jeg kan dog være heldig at komme med en af de andre jeg kender i den nye gruppe, der kun 1 jeg ikke har lyst til , men de andre er fine nok...

Det var hårdt i går jeg fortalte om min familie , at jeg føler de ligeglade med mig , især min bror og hans kone, de snakker slet ikke med mig, så har besluttet vil ikke holde jul med dem i år, tager på frelsens hær .

har sovet dårligt i nat, så er træt i dag, og er stadig trist, har ikke lyst til noget i dag kan jeg mærke.

I morgen skal jeg ind til min brors julefrokost, men vil prøve at sætte mig ved min moster, så jeg har 1 at snakke med...

træt af min familie, snakker højest med min mor 1 gang om ugen, hun er aligevel ligeglad med hvad jeg bruger min tid på, jeg lytter dog altid til hvad hun foretager sig.

Er bare rigtig trist her i disse dage...

Kommentarer fra andre brugere

Har det heller ikke for godt, og husker da jeg havde et stort had til min far, som har ændret sig meget søde linenuz. Ked af din mor ikke viser dig opmærksomhed og kærlighed, de er det eneste vi mennesker har brug for. Hold fast, jeg gemmer mig for en stund ok kæmpe knusss.

Juze.

Skrevet af juce, 17. november 2017 19:29