Læs dagbog

synes det hele er svært suk

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 19. december 2018 16:47

kæmper, men synes ikke rigtigt jeg kommer nogen vegne kan være glad i ½ dag også vender det desværre igen,

er lidt træt af det og føler lidt jeg står alene med det hele..

har det rigtigt skidt, og det blev lige for meget mandag morgen brød helt sammen foran kæresten og ja lavede selvskade 2 aftner i træk.

har os mave pine i dag.

har ikke lyst til noget, træt af det hele, men kæmper videre er jeg nød til desværre

Kommentarer fra andre brugere

Hey søde Linenuz. Tak for din hilsen.

Det med at svinge i ens tanker og følelser, gør at det virkelig svært at få en normal hverdag:X Jeg forstår godt du bryder sammen, for du om nogle kæmper for at få mere behandling, da det du har fået ikke er nok, det er som at slå i en dyne søde:( Men jeg har først fået støtte nu her efter 30 år, så jeg vil selvf. sige at du skal holde fast, og i, der vil på et tidspunkt være en ny vej at gå, og en ny viden som gør at vi kan leve igen og ikke kun overleve: Line det er godt at du får skrevet, og det er ingen skam att sige ja jeg skader mig selv, det er din måde at holde den forbandet smerte ud, alt det du oplever inden i er, fordi vi er blevet svigtet i vores tidligere år, hvor vores sprog måske slet ikke var udviklet endnu? Viden gør en stærk, jeg dyrker i perioder dokumentar og skrifter på nettet, omkring at overleve psykisk sygdom, at vide hvad vi er oppe imod, også det at ha en hobby der kan tage bare toppen af ens forkerte fokus.

Jeg kender din smerte, jeg har været i den hel dec...
Men du skal vide, vi kæmper og det er en meget vigtig og stor del af det at blive rask:) Så jeg tørre dine øjne, laver dig noget kakao og smider juletræer ud og henter et nørklet tæppe med indbroderet knusssss og kraaaaaaaaam, du er sej, selv når du ikke føler det:)

Hold fast smukke.

Juze.

Skrevet af juce, 22. december 2018 20:21