Læs dagbog

2 år siden i dag

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 20. juni 2018 06:25

for 2 år siden, der havde jeg jo det grimme voldsome selvmordsforsøg, snakkede med L om det i mandags, os det med kæresten har det svært for tiden netop pga jeg har fået det værre, og ja nu er svigermor indlagt, men kæresten og mig har ikke set hende siden januar, vi har ikke haft overskud, og hun blevet sur på per, så storebroren tager over og besøger hende i dag...

kl 14 skal vi på værestedet til sommerfest, jeg har mange bekrymringer om det, da vi blir 100 mennesker vi skal dog være ude, men det bliver i 2 telte med 50 ihver, ved ikke om jeg kan klare det i så mange timer, fordi ku kun klare 3 timer igår så fik jeg nok af de få mennesker der var der..
I dag kommer der 2-3 stykker som jeg ikke bryder mig om de er så belastende og det lige nogen der desværre fylder rigtig meget med deres væremåde, men ka lade være med at sætte mig ved det samme bord som dem.

fik set dirch passer i går aftes, men ku ikke koncentere mig om det og blev mere ked af det...

kan mærke her til morgen, 6.24 har det rigtigt skidt, lyst til alt muligt dumt, men gør det ikke...

Kommentarer fra andre brugere

Hey Linenuz;)

Selvmords tanker og forsøg er svært at bære rundt på, men dunk dig ikke oven i hoved ven fordi du har det svært, og jeg syntes det er rigtig flot du skriver om det;) svigermor er indlagt og er hun sur fordi i selv kæmper? Så må det være ok at storebror tager derop, man kan ikke være supermand og udvise styrke for andre, når man selv roder rundt på gulvet vel? Jeg har det samme som du, til mine forældres store dag kommer der mange, jeg kender ikke ½ delen, da de er fra min far´s sportsklub:X men der er ingen vej uden om, jeg er så heldig at ha en familie der tager hensyn og ved hvor svært det er for mig. Så hvid jeg smutter på et tidspunkt til festen, og går med hunden, så er det helt ok:) Måske du kan snige dig ud og gå en stille tur for dig selv, og komme tilbage og vær klar til at sige nu kan jeg bare ikke mere vi ses! Det er en menneskeret søde;)

Og jeg syntes du skal sætte dig hvor du føler dig tryg, det er ikke godt for dig at være ved ballademager el. højt råbene personer, du skal passe på dig selv, og det kan så godt være at det bliver kedeligt ellers, men hvad, så har du da bare endnu en grund til at gå ik?

Hold fast i ikke at gøre noget dumt, du er et varm og kærligt menneske, du har det svært, det er derfor vi er herinde. Knussssss ven.

Juze.

Skrevet af juce, 20. juni 2018 15:58