Læs dagbog

Bare nogle tanker

En side i dagbogen "Lorte liv"
Skrevet af silentgirl 22. juli 2021 20:40

Jeg har nogle rigtig trælse og forvirrende tanker. Jeg er meget opmærksom på mine ar og vil gerne have at folk ser dem, så jeg propper næsten mine arme op i hovedet af folk. Jeg forstår ikk min egen opførsel og hvorfor vil jeg have den skæve opmærksomhed. Jeg plejer at undgå at folk ser mig. Jeg har altid haft det sådan at jeg heller vil være usynlig og folk ikk så mig. Jeg kan simpelthen ikk forstå mig selv mere og føler mig meget fremmede i min krop. Jeg tænker meget tilbage på da mine ar var friske og dejlig røde. Jeg savner dem. Nu er de bare hvide og kedelige. Jeg savner den specielle duft og følelsen af ømhed og når sårene begynder at hele. Jeg fantasere om blod og den skønne smerte det gav. Jeg har brug for smerten men jeg må ikk skære.. Vil jo ikk miste Morten og det gør jeg hvis jeg gør det.
Jeg har fundet en anden metode. Jeg hiver simpelthen hår ud af skeden. Det er ikk det samme men smerten er ligeså Intens. Jeg tager fat og hiver hårdt. Jeg har været selvskadende på den måde et par gange den sidste uge. Regner med at gøre det senere i aften. Har brug for at mærke smerte. Jeg fortjener det.
Jeg har også haft nogle mærkelige hallucinationer på det seneste..
Tror det er hallucinationer.. Når jeg er ude og køre med Morten, så kan jeg pludselig se en modkørende eller en bil der holder parkeret, hvor jeg ser en eller anden person som skifter udseende ligeså hurtigt som jeg ser den anden. Sommetider er det bare “alm” mennesker som jeg kender godt og andre gange kan det være en skuespiller eller dronning Margrethe. Det er vildt underligt og når jeg er i situationen så tror jeg at det er rigtigt og føler at de er nogle former for agenter som skal holde øje med mig. Nu hvor jeg sidder og skriver det så lyder det lidt skørt men tanker om hemmelige agenter er der stadig, selvom jeg godt kan forstå at det ikk er Dronning Margrethe…..
Jeg har også haft nogle ideer om at springe ud foran en bil eller lastbil, men ikk for at dø men for at mærke en mega smerte gå igennem hele min krop. Jeg gik hjem fra mine forældre og ser en lastbil komme modkørende og gør et lille hop til siden mod bilen og det skræmte mig. Jeg kunne mærke luftstrømmen fra lastbilen i mit hår og min bluse. Og tankerne kørte hvad der ville være sket, hvis det havde lykkedes mig?.. Det kom pludselig tæt på og blev bange for mig selv men alligevel har jeg tanker om at gøre det igen. Adrenalinen pumpede igennem min krop..
Synes at det er svært at være til og kæmper for at holde hovedet ovenvande.