Læs dagbog

Har været væk i noget tid

En side i dagbogen "Min dagbog"
Skrevet af thomas12 10. juli 2014 16:16

Jeg har været væk i noget tid.
Ikke fordi jeg har det godt.
Tværtimod - så er dagene blevet syle, som jeg stikker mig på.
Jeg undrer mig meget om der er nogen fremtid for mig. Halvdelen af mit liv er gået med depressioner og jeg et kun et par år over de tredive.
Lyset har altid været slukket i min tilværelse.
Lånte et stearinlys og blev forskrækket over synet.
Krøllede spildte dage, oceaner af tårer, triste dagbøger, svigtende relationer, smertetabietter og opmuntrende digte . Tog et digt op og læste det op:
" Tro på at det bliver bedre, at der kommer en lys morgen efter en mørk nat". Digtet er over 10 år gammelt. Nætterne er blevet mørkere og længere og de lysende morgner er forsvundet. Det vil være forståeligt hvis jeg levede på Grønland, de med deres lange vintre med konstant mørke og korte lysende somre.
Men det her er lille Danmark. Fire årstider, lidt sommer og lysende dage.
Jeg lever i min egen verden. Her er der ingen sol, intet lys og ingen andre årstider end efterår og vinter. Jeg læser endnu et digt: " Om lidt kan det være slut. Som i dette punktum. Gode tider ender, dårlige tider slutter. Livet stopper. Smerter er regndråber og glæder er solstråler. Nogle rammes af det ene, andre af det andet. De fleste af begge dele. Alting ender og noget nyt begynder. Tro på at lyset kommer, vid at vinden skifter retning og på et tidspunkt kommer den din vej. Hold ud og bliv ved."

Kommentarer fra andre brugere

Hey søde Thomas:) jeg syntes du gir meget positivt ud til os andre deppere imens du selv er i det mørkeste mørke, og det kan dine digte bevidne. Jeg er sg ked af du har det så dårligt at selv solskinsdage ikke hjælper dig, så¨tænker jeg der må være en anden måde for dig at blive glad igen, eller bare nyde de stunder som måtte komme. Tankefelt el. musik, er du i behandling? jeg husker ik så godt, el. jo det gør jeg men det bliver bladet ind i alt for mange tanker og dårlige vaner...

Jeg syntes du skriver så sørgeligt smukt at jeg kan mærke jeg selv er ret nede med snuden også alligevel ikke det er op af bakke og ned igen.

Solbrændt på rykke weee ligner en opskåret laks

Pas på dig og skriv skriv en dag for vi det godt ik?:))))))))

Knussss Juze.

Skrevet af juce, 11. juli 2014 10:57