Læs dagbog

Livet har kant(er)

En side i dagbogen "Min dagbog"
Skrevet af thomas12 23. september 2017 01:40

Livet har kant, ja sågar kanter.
En trekant med livets tre faser.
Barndom / ungdom.
Den voksnes modenhed
Alderdommens nettag.

Sylespidse kanter og tydelige streger.
Fanget i tidens boks.
Livets kant.
Alt som i en trekant.

Kommentarer fra andre brugere

Min ven:) Det var så sødt af dig at skrive, og jeg er meget beæret TAK. Læste lidt tilbage af dine dber, og kan mærke din store smerte du bær rundt på, jeg ville ønske jeg kunne lindre og bære den for dig. Dine digte er for mig som at få luft, livet 3 faser - jeg er den gamle kælling, moden som en blomme, men selvom man bliver ældre, så er man jo ikke gammel i sindet, det er svært at forstå, men sådan er virkligheden, når man ikke vil ha pølsegift skudt ind i rynker også kaldet botox ha ha ha måske om ti år ligner de alle noget fra rummet;) Jeg er også fanget i tidsboks, men har nu fået en ny kvindelig psykiater og en sygeplejeraske/kontaktpers. Det skræmmer mig vildt meget, og jeg er meget træt på grund af medicinen.

Tænk vi har været herinde i så mange år?! det er ret vildt ja;) Det betyder meget for mig at du er herinde, jeg håber vi begge for det bedre og at du for udgivet dine digte, som mig og mine mange bøger, det kunne være fedt:) Søg og du skal finde:)

Thomas endnu en gang tak fordi du skrev og det er en joke - at jeg skriver omkring alder, ved ikke hvor gammel du enligt er? jeg har rundet de 46 år...troede ikke jeg ville blive 20 år, men ha! vi kæmper videre, op på geden el. hesten. Håber du for en god aften knusss

Juze.

Skrevet af juce, 5. oktober 2017 19:39