Læs dagbog

Alene i verden

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 19. november 2019 20:05

Jeg føler mig så uendelig alene i disse dage.

Jeg føler jeg kæmper alene, jeg holder mine psykiske problemer hemmeligt på arbejdet og jeg kan ikke tale med min mor, jeg taler sjældent med dem i distriktet især sjældent med min kp Og min psykolog fokusere på stemmer.
Jeg græd mig selv i søvn natten til i dag. Jeg har sådan lyst til at give op i disse dage.
Ingen forstår mig. Og ingen gider prøve.
Ja for første gange i noget tid er selvmordstankerne konkrete og lysten til at handle Ja den er der.

Jeg blev tidligere i dag uvenner med min mor. Og hun smed nogle sandheder på bordet som gør jeg føler mig endnu mindre forstået og acceptere for den jeg er.

Her er tingene delt op.
Hun vasker tøj og laver mad.
Jeg handler, går med skrald (som tager tid fordi affalds container står et stykke væk) vasker op. Jeg lægger som regel mit eget tøj sammen efter vask.
Hun går som regel rent men det gør jeg jo også hos mig selv.
Som regel laver vi mad sammen. Jeg laver salat og hun kød. F.eks.
Vi går begge med hunde alt efter hvem der er hjemme. Og vi rydder begge op efter os selv.

Dertil skal det sige at jeg tit spørger til om jeg lige skal tage støvsugeren eller ordne vasketøjet. Men svaret er nej.

Nu kom det så frem i diskussionen at jeg ikke lavet nok. Men jeg synes ikke det er retfærdigt hvis jeg nu skal lave det hele og hun bare skal sidde med telefonen og kigge Facebook.
Og så sagde hun at hun ikke ønskede at købe hus eller lignende med fordi jeg ikke hjælper nok til.

Tja diskussion har ødelagt meget i mig. Jeg skal lære at blive voksen. Hurtigt.
Men hvor skal jeg bo?????
Kommunen rør på sig angående at bo her, jeg elsker bare mit hus og det jeg kan lave i haven. Men suk.
Jeg må tænke og spørge min kp Og psykolog hvordan jeg lære at klare mig selv.
For jeg er træt af den evige trussel om at blive smidt ud gider jeg ikke blive ked af. Så vil jeg heller være en fri fugl og altid sove hos mig selv. Så har hun ikke den trussel.
Og så kan hun måske lære at nyde mit selskab.

Jeg troede helt ærligt det gik bedre mellem os så det sårer mig helt at hun er så vred på mig.
På den anden side så kan det også skyldes at hun er syg lige nu og hun er altid umulig at være sammen med når hun er syg men det er jo ikke første gang jeg hører nogle af tingene. Dog er det første gang hun siger at hun rent faktisk ikke gider mig.
Hvor gør det mig dog ked af at jeg er så afhængig af et andet menneske for at være tryg.

Tilbage til start. Hvor føler jeg mig dog alene.

Ellers går tiden med sygdom. Jeg spiser pamol så har ikke mega høj feber længere men den er der, og i morgen tidlig skal bilen laves, den har en rød lampe der lyser så mig af sted i bad om lidt. Jeg kan ikke møde op sådan her. Suk.
Første gang siden fredag har jeg i aften fået lidt rigtig aftensmad. Eller har maden stået på en halv bolle mad 1-2 gange i døgnet de første dage ingen mad eller medicin overhovedet.
Ikke den bedste idé men jeg havde for meget kvalme og kastede op fredag.
Jeg ved ikke om det er nattevagter der har givet mig det sidste skub. Men i dag har jeg kontaktet min læge. Nu har jeg hostet i 4 uger, og nu med feber og en masse slim. Men hun har ikke tid så jeg kan måske komme til åben konsultation Torsdag......
Men torsdag vil min leder meget gerne have mig med til noget undervisning der kun er tja højest en gang om året nogle gange hvert andet år.
Jeg ved endnu ikke om jeg orker. Det må jeg se på i morgen

Kommentarer fra andre brugere

Søde skat, hold nu op hvor fik du mig med dit skriv i dag:( hvor du dog mangler en mor som min, uden sygdom. Men som du skriver er det ikke nået, du ikke før har hørt omkring ikke at gøre nok, også oven smider hun bomben at hun ikke gider dig? HVAD? sygdom el. ej! du er et kærligt hjælpsom menneske, ingen burdet sige dette til dig, det lyder så forkert som mor i mine øre:( Og lige så meget lys og kærlighed du bringer til min db, så kan jeg ikke understrege nok, at du virklig trænger til både fysisk og psykisk omsorg. Hvordan man løser det, er at være åben, faktisk burde du tage den her dagbog med både til psykologen, kp. men osse i distriktet. Og ja jeg ved det er meget svært for dig, men du kan ikke mere alene, det er som at træde i kviksand og uden mad og medicin, så lyder det som om - for mig, at du straffer dig selv ubevist, for noget som du tror du gør forkert og i og med du ikke for den støtte i din hverdag så vælter korthuset desværre:(

Jeg har været så langt nede, jeg ved at det tager sit at komme op og sige ja jeg orker bare ikke mere nu, du har alt god grund brug for at nogle lægger en slagplan, og det betyder at finde ud af hvor du kan få Resurser tilbage ind til dit (hjerte energi) man kan lappe sin sjæl, men jeg vil ikke anbefale det, du er i akut krise, og jeg er bekymret for dine selvmordstanker, din krop og sind skriger på forandringer, det er tid til at gøre noget for at du kan fo en rolig hverdag med behandling os støtte. Lad ikke din mor tage det sidste du har tilbage, din værdighed, din kamp for at være en hårdt arbejdende individ, stop op, print de her ord ud, ikke mine:) det er vigtigt for mig som ven på side linjen, at oplyse dig omkring forældre rollen og det at du svigtes igen og igen, men det skal ikke være fam. vi skal ha hjælp fra, men selve behandlingsystemet, og for man den ikke første gang må vi slå i bordet og råbe mere op! eller få nogle igennem hjælpeorganisationer som bisidder. Jeg ved du er bange søde, jeg ved du er svag, men du er virklig stærk, for at overleve det du har og gør, er en kæmpe kæmpe mundfuld og du vil sejre når du kaster dit fokus på netop dig selv:) DU ER VIGTIG og DU SKAL KOMME I FOREST RÆKKE!

Slut med trusler og dårlig samvittighed, slut med søvnløse nætter og sult slut med feber slim evige nattevagter slut inden det er forsent.

Jeg holder omkring diiiig i nat kærlige knusssss og beroligende toner fra mit hjerteslag hold fast ven.

Juzen din.

Skrevet af juce, 19. november 2019 21:51