Læs dagbog

Tja gider ikke mere og tryghedsdynen???

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 21. april 2018 21:37

Først Juze dit spørgsmål angånede min mor så bør jeg lige nu sammen med hende. Jeg tør ikke være alene med alle de selvmordstanker og selvskadende tanker. Stemmerne er også hårde at klarer alene. Det er rart at kunne blive distraheret og afledt fra det svære. Men ja vi har det svært sammen. Meget svært.
Jeg går på liste fødder og det er jeg åbenbart ikke særlig god til.......... Hm
Vi er lige blevet uvenner igen. Over at jeg blev sur over at hun ikke stoppede sin hund da han begyndte at bide ud efter min hund. Ja så blev hun sur over at jeg sagde at hun skulle hjælpe mig med at skille dem af....
Nåh men det skete heldigvis ikke noget med hundene. Det er det vigtigste. Så må jeg græde senere. For det kommer jeg til.
Jeg vil ikke vise hende mine tårer. Den fornøjelse skal hun ikke have.

Ellers er dagen gået med arbejde og snak med naboen og hendes datter på 4 år. Det var faktisk hyggeligt indtil episoden med hundene. Så trak jeg mig.
Men vi fik endda snakket og spist sammen.

Jeg overvejer at købe en tryghedsdyne. Det skulle være rigtig god men den er dyr. Jeg har pengene men ved ikke om jeg vil bruge dem på det..... Jeg hader beslutninger.... Aner ikke hvad jeg skal gøre.

Tusind tak til Juze og Bip for jeres søde beskeder. I giver mig en smule håb og lyst til at kæmpe videre. Tak for det.
At håber lige nu er ødelagt snakker vi ikke om.

Det gør så ubeskrivelig ondt indeni lige nu. Og har en del dumme tanker og stemmer. Gider ikke mere

Kommentarer fra andre brugere

Hey igen ungpige, ok så er det ret svært kan jeg høre:( men ked af i blev uvenner igen, det er svært når dyrene flipper skråt, og man står i en situation man ikke rigtig kan finde ud af hvad man skal gøre andet end at forsøge at hive den fra hinanden:X Det gør ond i mit moder hjerte at du gemmer dig når du græder, det minder mig om mig selv, som ung, og jeg tror det ville være godt at få en kugledyne, hvis det er sådan en du vil ha? eller er der andre dyner nu? Jeg fik den igennem kommunen, ergo teraput, og bruger den meget i perioder, den er fyldt med bolde som man kan få i forskellige størrelser, jeg har den mellemste. Man kan søge om at få en, og den kan man så få på prøve, og du skal ikke betale selv. Ring til din sagsbehandler/kontaktperson ok:)

Men jeg forstår godt du bliver sur på din mor, hun er vist ikke rigtig giret til at støtte dig, har hun selv haft en dårlig opvækst?
Og jo dit håb bliver smadret hvergang, og det er ikke sundt, jeg forstår godt dit hjerte er knust søde, jeg føler med dig og håber du ved disse ord, kan holde bare en smugle af dig selv, og vide at du gør alt hvad du kan, med den viden du har og taaak fordi du selv skriver, osse selvom du ikke orker at læse mine laaaange romaner;) hold fast og i ikke? kæmpe knussssssssss

Juze.

Skrevet af juce, 23. april 2018 20:41