Læs dagbog

Fælles beslutning

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 26. august 2020 19:53

Jeg har været til endnu en læge samtale og endelig en mere positiv en af slagsen.
Vi talte faktisk ret længe og hun spurgte en del til mig sygdomsforløb og hvad der har hjulpet mig til hvor jeg er i dag.
Det er svært at skulle sætte præcise ord på og forklare så en som aldrig har hørt stemmer forstår. Denne læge påstod nemlig ikke at hun vidste hvordan det er at være mig. Og det sætter jeg stor pris på. For ingen ved præcis hvordan et andet menneske har det udover det menneske selv.
Men jeg prøvede og det endte med at hun faktisk sad og smågræd da jeg forklarede hvad psykologen og jeg sammen med andre har opnået.
Jeg sad den ene dag og læste tilbage i nogle håndskrevne dagbøger. Hold op jeg har haft det svært. Jeg husker ikke særlig meget. Og det er nok meget godt det samme.

Vi talte også om min medicin og jeg skal ikke prøve mere antidepressiv og jeg er sat ned i mit antipsykotika. Det er dejligt vi kan samarbejde om det.
Jeg kan mærke mit humør er påvirket med irritation og lyst til at isolere mig. Og noget utryghed og angst. Om det skyldes medicinen eller bare at jec svinger lidt som jeg plejer ved jeg Ikke. Men ikke flere stemmer.
Det kunne også hænge sammen med at jeg snart skal til gigt læge og til sårklinik. Jeg er mega nervøs for gigt lægen og lidt for sårklinik.

Ellers er min ferie snart slut og jeg starter på mandag desværre. Jeg elsker at kunne slappe af. Men om jeg kunne leve sådan her hver dag..... Hm.... fisk..... nogle gange kunne jeg godt have lyst til det men jeg ved også hvor meget det giver mig at hjælpe andre og komme ud af huset.
Jeg overvejer nogle gange at gå ned i tid. Men nu må vi se hvad tiden bringer. Lige nu nyder jeg stilheden i mit hovedet endnu en dag.
Jeg holder øje og prøver at passe på mig selv. Og så nyder jeg det sidste af min ferie som går alt for hurtigt (ligesom alle andres).

Kommentarer fra andre brugere

Tror på diiig, føler med diiig går med diiig og beder for diiiig -du er en sej tøs ved du det? :))))) Ingen kan gå i dine sko, det du går igennem er en kamp og du vil vinde søde, det har været sværre og værre, sådan er det, op og ned og til siden, men ingen kan sige du ikke har forsøgt og forsøger lige NU! :)))) Husk dog alligevel at holde pause fra verden, klap dig selv på skulderen og sige højt JA for dælen ELSK det forbandet LIV :))))))))))))))

Knus søde ven Juze:))))))))

Skrevet af juce, 14. september 2020 21:18

Tusind tak for de søde ord juze.
Jeg har svært ved at tage det ind men jeg prøver. Jeg tænker at komme med en lille opdatering om lidt. Hvis jeg kan overskue det.
Tænker på dig knus søde

Skrevet af ungpige, 16. september 2020 11:49