Læs dagbog

Jeg har det svært og stress

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 29. september 2019 21:14

Først til det gode. Min Bandit har det godt og han bliver mere og mere sig selv. Dog er han stadig meget kontaktsøgende mere end normalt. Men sådan er det nok.

Ellers har jeg det svært. Meget uro i hovedet og stemmer. Jeg er bange for alt. Især når jeg er alene eller er ude blandt andre. Jeg er nervøs og stresset. Kan ikke koncentrere mig om at læse. Mit helt store ønske var at læse i denne weekend men jeg har ikke åbnet en bog endnu. Så prøvede jeg at se om jeg kunne få dem som lydbog gennem ordblinde skolen men det kunne man ikke.
Så hovedet og jeg må snart tage os sammen.

Jeg har fået til opgave at jeg i 5 min skal lade stemmerne tale uden at skubbe dem væk eller noget. Bare lytte til hvad de har at sige.
I sidste uge gjorde jeg det for første gang og det hjalp bagefter. Jeg oplevede en smule ro.
Men i dag råbte de videre. Men tankerne og følelserne er også meget mørke og præget af lyst til at opgive.
Jeg er så træt og trist.
Jeg har nogle oplevelser hvor det strammer i brystet og gør ondt. Det føles virkelig ubehageligt og jeg prøvede i dag at berolige mig selv men det gjorde ondt i over 30 min og jeg havde fornemmelsen af ikke at kunne få nok luft.

Jeg har været meget social i denne uge. Jeg er begyndt hos en konsulent med henblik på livsstils ændring/vægttab.
Og lige nu virker det helt uoverskueligt og meningsløst. Jeg har sådan lyst til at give op og bare spise. Lysten til at tabe mig er væk og så er det svært at se meningen med kampen. Men jeg kæmper lidt endnu. Hvorfor ved jeg ikke.
Jeg havde taget på sidste gang. Kun 400 g men stadig.

Ellers så havde jeg sidste dag på mit gamle arbejde i fredags og jeg fik en rigtig flot kurv med mange personlige ting og det var rigtigt flot af dem. Jeg fik endda lige lidt til min bølle.

Psykisk går det alt i alt rigtig dårligt men jeg er her endnu.