Læs dagbog

fremgang

En side i dagbogen "træt i blæsevejr"
Skrevet af voksen 16. april 2019 12:27

Så er jeg ude af prednisolon igen! Sidste dag søndag. Til din orientering JHN: Prednisolon er ikke noget, som går ind og erstatter noget medicin. Det er binyrebarkhormon, som gives som et ekstra skud, når andre midler ikke virker nok. Næste trin er indlæggelse med masker osv.

Men nu går det nok lidt igen. Vil jeg da håbe. Det er ikke behageligt, at få stoffet- selv om det jo da er ok- at kunne trække vejret.
Men synes, jeg er voldsomt træt denne gang- selv om jeg kun fik stoffet i en uge.

Nu må det gå fremad- jeg kan jo ikke sove hele mit liv væk.

Min gode gamle rengøringsmand, var rejst på ferie, og jeg orkede ikke, at svinge gulvvasker og støvsuger ret meget- Fik fat i en Happy Helper. Det kan godt anbefales- sød studerende kinesisk pige. Talte kun engelsk- hun roste mig for mit engelsk :-)
Så nu går jeg påskedagene i møde i et ret rent hus.

Jeg får ny genbo i dag. Vi skulle tro, det var dronning Margrethe, der flyttede ind. Efter lænestolene at dømme. Guldbelagte armlæn- eller noget som lignede guld.

Jeg må se, at komme en lille tur ud at gå i dag. I morgen skal jeg til min besøgs-veninde. Og torsdag er der familiefrokost hos K.

God dag til jer alle

Kommentarer fra andre brugere

Flot!

Dronning Margrethe som genbo lyder ganske glimrende!

Hvordan gik det egentlig med barnebarnet? Har han det bedre?

Kh
Chloe

Skrevet af Chloe, 16. april 2019 17:16

Hej voksen

Nåh okay på den måde med Prednisolon. Ja, det er selvfølgelig ikke rart at skulle have ekstra oveni, men godt at det hjælper i hvert fald. Det må være belastende at have astma. Jeg kan huske, min fætter havde det som barn, og det var nogle skræmmende anfald, han kunne få. :/

Det lyder da som en god genbo. :) Med guldstole og alt muligt. Jeg har dog ikke hørt, at dronning Margrethe skulle flytte, haha. Jeg håber, den nye genbo er flink!

Mange tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 16. april 2019 18:35