Brevkassesvar

Emne: alene bange osv

Spørgsmål indsendt 18. januar 2016

jeg har gua og depressioner. Jeg har ingen jeg kan ringe til ingen der kommer på besøg ingen jeg kan græde ud ved når jeg har mine mørke perioder. Jeg har mand og tre børn. Min mand arbejder om natten og har der ud over travlt med at være fodbold træner osv. Jeg har mistet alle mine venner og har ikke kontakt med min familie da har bedt mig passe mig selv de kunne ikke klare at være med mig mere. Jeg har det så træls i perioder og mangler så meget en god ven jeg kan ringe til og som kommer og vil lægge skulder til når jeg har brug for at græde ud. Er der ingen steder for voksne hvor man kan finde venner i ens nær område, eller noget er lige blevet 40 og jeg har ingen kørekort så jeg kan ikke bare køre

Svar fra DepNet

Svaret blev lagt på DepNet 10. februar 2016

Tak for dit brev.
Du skriver, du har gua og depressioner og netop er blevet 40 år med en aktiv mand og 3 børn. Du lyder til at have det meget belastende, også fordi din familie og venner har trukket sig. Og så naturligvis din sygdoms omfang.
Jeg går ud fra, du har haft gua og en depressiv tilstand i et vist omfang fra barndommen. Jeg går også ud fra, du er i et kontinuerligt behandlingsforløb med dinn praktiserende læge.
Du fortæller ikke ret meget om dig selv iøvrigt, herunder hvilken form for medicin du får, eller hvor i landet, du bor.
Derfor vill jeg her prøve at komme med et par forslag, som, jeg håber, kan bringe dig videre på den ene eller anden måde.
Der er afgjort den mulighed, at du kan ringe til vor forening, Depressionslinien, telefon 33124774.
Imidlertid er det også vigtigt, at du kommer ud ad døren og møder andre mennesker. Du har ikke kørekort, men måske bor du i nærheden af en af vore frivillige lokalgrupper, hvor du kan møde andre ligesindede, og mennesker som vil lytte til dig.
Såfremt du er oprettet på Facebook, vil du også ad denne vej have mulighed for at skabe et netværk.
Jeg ønsker dig det bedste fremover.
Mange hilsener
Lene (cand.psych.aut.)