Min historie

Kommunen forstår virkelig folk

Skrevet af johnny57

Overskriften er ment som en joke for der er ingen forståelse fra kommunens side.

Mit problem er at jeg for ca 4 år siden fik konstanteret kraftig slidegigt i de sidste 4 lændehvirvler samt kraftig slidegigt i nakken.

Hver især gør de min dagligdag til et rent smertehelvede og både min læge samt speciallæge har opgivet at finde noget medecin der kan tage smerterne. slidegigten gør at jeg kun kan være aktiv i nogle få timer om ugen men mit problem er at kommunen ikke har noget til overst for noget som helst der er skrevet fra nogle læger. nu skal jeg igen igen ud i en arbejdsprøvning. her været ude før 3 timer hver dag det gik ikke så godt og nu vil de ha at jeg skal ud 30 timer pr uge det skal nok blive sjovt. og at rende rundt med konstante smerter er slemt nok men at vide man skal i arbejdsprøvning 30 timer pr uge går sgu ud over en psykisk da man ved hvilket helvede man skal gå i gennem.

kommunen over ser alt hvad mine læger har skervet til dem med hensyn til min formåen hvad skal jeg gøre jeg ender sgu nok på den lukkede afdeling men hvad kommunen vil jo også helre ha at man er syg i hovedet end at lide af noget fysisk.

er der nogen der har nogle gode råd til hvad jeg skal gøre