Min historie

mit liv. Kaos,

Skrevet af depri1991

mit liv startede den 24/10- 1991.
jeg blev født to måneder for tidligt.
da jeg bar to år gammel, fik min mor en hjerne blødning, og kom på pleje hjem da min far ikke kunne blive hjemme og passe hende, da vi var 3 børn, og der skulle jo mad på bordet.
da jeg blev 3 år, blev min far gift med en anden kvinde, som han fik en pige med.
min far slog os, og råbte altid af os,og drak men ikke så slemt, da han skulle kunne passe et arbejde. så til sidst kunne min sted mor ikke holde til mere, og skred, det skete da jeg var 10 år.
min far begyndte og drikke meget, da min sted mor flyttet, han var fuld hele tiden, ellers sov han bare, så jeg kunne gøre hvad der passet mig.
jeg var den voksne, og vasket tøj, lavet mad, gjorde rent og handlet ind, som 10 årig.
min far kom ind til mig og natten og ville ligge sammen med mig, og det sidder stadig i mig den dag i dag, jeg kan ikke sove hvis der ikke er en lampe der er tændt. så jeg kan se alt hvis jeg vågner i løbet af natten.
da jeg var 12 år blev jeg flyttet på noget som blev kaldt børnehjem, i støby egede.
der boet jeg er 9 måneder, hvor jeg der efter kom i pleje familie, som jeg boet i, i næsten 2 år, men blev smidt ud da jeg begyndte der og få det psykisk dårligt, og den gang var jeg 12, jeg begyndte og skærer i mig selv og have selvmordstanker.
jeg blev flyttet til en ungdomspension i rødovre. hvor jeg boet 1 år, men over halv delen af tiden var jeg døgn indlagt i glostrup.
og kom senere i dag behandling. og så flyttet jeg på et behandlings hjem i holbæk. hvor jeg boet i 3 år, og nu bor jeg i egen lejlighed, som er gået okay men siden august sidste år, begyndte jeg og få det dårligt igen, så er røget ind og ud siden august.
håber på kommunen snart finder et bofælles skab, og at det gør så jeg ikke bliver indlagt hele tiden. det var så lidt om mit liv.