Min historie

mobnings konsekvens

Skrevet af mmadsen

jeg har siden 2-3 klasse været udsat for mobning næsten hverdag, jeg blev mobbet blandt andet med skeløjetabekat mv, en masse andre ting som jeg dog ikke ser nogen grund til at nævne. Jeg fik opereret min ene øje som 3 årige, men pga. mobning var jeg nød til at få opereret mit andet øje som 11 årige. Det var for tidlig mente øjenlægen, men pga. den mobning jeg var udsat for så de ingen anden udvej.

i 1998 som 13 årige, var jeg indlagt på sygehuset pga. maveproblemer som nok skyldtes psykiske problemer pga. mobning.
Jeg tabte mig i vægt og de fandt ingen fysiske problemer.

efter nogen tid fik jeg det lidt bedre, men der var stadig mobning.

i 7 klasse blev jeg pga. rigtig meget fravær flyttet til specialklasse, hvilket jeg ikke fik det bedre af, jeg føler at lærende fik mig til at fremstå dummere end jeg var. Kom til at gå i klasse med nogen som havde ADHD og som til tider gik fuldstændig amok. det var ekstra trættende.

En dag på vej hjem fra skole, blev jeg forfulgt af nogen fra skolen, jeg måtte søge tilflugt i den lokale døgnkiosk hvor jeg kender ejeren.

Den oplevelse har siddet i mig siden da.
Årene gik, med mobning og rigtig meget fravær til følge. Da jeg skulle ud af folkeskolen sagde lærende at jeg ikke kunne få en it uddannelse som var min drøm. Men for at gøre en lang historie kort. så gennemførte jeg en kortere videregående it uddannelse i juni i år. Så det med at jeg ikke kunne få en it-uddannelse holder ikke helt vand. Jeg er glad og stolt over det.

Men føler stadig at det mobning hænger fast i en.