Min historie

I alkoholens vold..

Skrevet af Everlasting

Jeg er en 34 årig kvinde. Enlig mor til 2 pragtskønne unger, der desværre ikke bor hjemme.

Jeg er født ind i en yderst dysfunktionel familie. Min mor, dybt alkoholiseret, psykisk syg og deprimeret, dog aldrig konstateret eller hjulpet. Min far var også alkoholiker. Jeg har en bror, som flyttede hjemmefra, da jeg var 6 år. Han var 16. Mine forældre skændtes tit, og da jeg var 3, stak min mor en kniv i maven på ham, og var 5 mm fra, at slå ham ihjel. Herefter flyttede han. Det blev til en del års forfærdelig rejsen frem og tilbage for mig. Jeg elskede min far, og havde det forfærdeligt, når jeg var kommet hjem efter, at have været hos ham. Græd mig selv i søvn længe efter.

Min mors liv bestod af voldelige alkoholikere, tv og Nintendo. Hun var også meget glad for hekseri, og gik ud om natten for at samle spindelvæv og diverse ting. Ånden i glasset var også på programmet. Alt dette medførte at jeg den dag idag, tror meget på spøgelser og har en livlig fantasi, på den negative måde. Jeg er psykisk modtagelig for paranormale oplevelser. Og kan lide længe af mareridt, efter at have set om sådanne ting i tv.

Min far var lidt mere nede på jorden. Dog havde han et fast tilholdssted. Lindevangsparken på Frederiksberg. Når jeg var hos ham, var vi der hele dagen. Han drak sammen med vennerne, og jeg var på legepladsen ved siden af. Meget af tiden tilbragte jeg også ved min fars side. Desværre SKAL der ske slemme ting, når junkier og alkoholikere, tilbringer hele dage sammen. Det blev til mange slåskampe, råbekoncerter og lidt for meget blod, for mine små øjne. Jeg kan stadig huske en af de slåskampe min far var i. Jeg var ikke ret gammel, men ville hjælpe. Heldigvis var der en der havde forstand nok til, at holde mig tilbage. Det endte med jeg smadrede min hånd ind i et træ, og ødelagde en kno. En kvinde forsøgte at banke mig med sin krykke. En mand har forsøgt at købe mig, for en time. En mand ville giftes med mig og det hele var bare SÅ forkert at være i, for en lille pige.

En af mine stedfædre kunne ikke lide børn. Flot mor !!... Han nægtede mig mad i flere dage, hvilket gjorde at jeg var nødt til, at hoppe over havemure, for at stjæle muggent brød, fra fuglehuse og nabobørnene gav min hundekiks. Han gav mig stuearrest i flere uger og slog mig. Låste mig ude i snevejr om natten, kun iført natkjole og mange andre ting..

Den sidste kæreste min mor havde, før sin død, var en af de mest uduelige røvhuller jeg har mødt. Han bankede hende konstant. Flere gange måtte jeg træde imellem og selv få tæv. Heldigvis var jeg hurtig og fik også nogle slag ind på ham. Han forsøgte at kvæle min mor i søvne, fordi hun hostede. Troede at hun og jeg prøvede at snyde ham, fordi hans kalender startede med d. 1 alle månederne. Han mente min dengang 2 årige søn provokerede ham med vilje, ved at komme til at tisse på gulvet, da vi pottetrænede ham. Han var i New Zealand da min mor røg i koma. Han kom ikke hjem, da han var sikker på jeg prøvede at fuppe ham til, at komme hjem..

Efter jeg blev ældre og fik kærester, endte jeg sammen med dem, der mindede om min mors. Det var hvad jeg kendte, hvilket gjorde det trygt. Jeg har været udsat for tæsk, voldtægt, utroskab, tyveri, og mordforsøg. Min søns far forsøgte at kidnappe drengen. Livet har været et helvede fra da jeg blev født. Jeg ønsker kun at få det bedre og få mine børn hjem.. Jeg håber det sker...