Min historie

Hende som ingen lagde mærke til - part 4

Skrevet af cecilie123

Et råb på omsorg:

9 klasse var et meget rodet år for mig, men der skete to skelsættende ting,som jeg er nød til at fortælle om..

Jeg blev kærester med en dreng, lad mig kalde ham Max. Det var den store kærlighed og vi passede godt sammen, da vores liv på mange måder havde nogle ligheder.. Han var også den lidt usynlige dreng i klassen, med få venner osv. Og så havde han også problemer på hjemmefronten. Hans forældre var skilt og han så ikke hans far mere pga. diverse svigt. Vi boede ca. 50-60 km fra hinanden, så vi havde lidt problemer med at få vores lang distance forhold til at køre..

Jeg var kærester med Max i ca. 5 år, som var 5 år med mange op og nedture. Igennem vores forhold havde vi store problemer med utroskab og jalousi. Når jeg prøvede at afslutte vores forhold, var det under store protester fra Max.. Han bombarderede mig med sms´er, opkald, emails og jeg har også oplevet en enkelt gang at han tog en ledning om sin hals og forsøgte at kvæle sig selv foran mig, fordi jeg ville gå fra ham..

De dårligste negative minder, jeg har med Max omhandler dog sex. Han ville utrolig gerne have meget sex, og jeg havde meget svært ved at være intim med et andet menneske.. Jeg forsøgte at sige nej, men efter lidt diskussion gav jeg mig tit alligevel.. Jeg forsvandt ind i min egen verden, og håbede bare at det ville være over hurtigt... Når vi skulle sove lod jeg ofte som om jeg sov ret hurtigt, således at vi kunne slippe for sex.. Men med tiden begyndte Max bare at gøre ting ved mig, når jeg "sov"... Jeg lod ham gøre det, og forsvandt endnu engang ind i min egen verden..

Mine 5 år med Max havde også en masse positive ting med sig... Han blev min første rigtige ven, som jeg fortalte alt til... Også de ting der skete der hjemme, som jeg før havde holdt hemmeligt.. Han var en stor støtte og var der altid for mig... I denne periode havde jeg også store problemer med at skade mig selv og kaste op efter måltider... Han var der for mig og hjalp mig så godt han kunne..

Den 2 skelsættende ting som skete i 9 klasse, er jeg ikke ret stolt over... Men man skal stå ved sine fejl og derfor skal det ud her..

Som sagt havde jeg det ret dårligt i denne periode, både derhjemme og i mit nye forhold.. Dette bed min engelsk lærer mærke i, så hun hev mig til side i en time og spurgte om alting var okay? Jeg brød fuldstændig sammen, og ud af munden kom ordrerne: Jeg er blevet seksuelt misbrugt som lille... Lige da jeg havde sagt dem, viste jeg inderst inde at det her ville gå helt galt.. Jeg er aldrig blevet misbrugt som lille, det var en løgn, men det kunne jeg ikke fortælle hende.. Hun sendte mig op til sundhedsplejersken som jeg snakkede med... Jo flere gange jeg snakkede med sundhedsplejersken jo mere fik jeg bygget på min løgn..

Jeg fortalte hende, at mine forældre intet skulle vide, og hun sagde at hun havde tavshedspligt osv.. Men en dag hvor jeg skulle til samtale med hende sagde hun: Nu ringer jeg til din mor og fortæller at vi kommer, og så kører vi derud og siger det.. Jeg var helt ude af den men kunne ikke stoppe hende så det gjorde vi.. Min mor hørte på min løgn i ca. 10 min før hun brød ind og fortalte at hun selv var blevet misbrugt som lille også... I de resterende 50 min snakkede sundhedsplejersken og min mor kun om hendes oplevelse... Ingen spurgte ind til mig, jeg var ligesom bare glemt og usynlig igen..

Min mor lovede at fortælle det til min far, hvilket hun gjorde... Der var aldrig mere snak om dette med mig... Min mor lovede at holde det hemmeligt men denne tillid brød hun ret hurtigt og fortalte til gud og hver mand hvilken krise der havde ramt hende som mor... Min løgn var altså på ret kort tid spredt ud til en masse folk.. Min mor og jeg fik behandlinger hos en psykolog... Vi havde heldigvis 2 forskellige.. Jeg ved ikke helt, hvor meget jeg fik ud af disse samtaler.

Denne løgn kom til at følge mig i mange år.. Jeg begyndte at bruge den som et skjold.. Hvis jeg var ked af det, fortalte jeg folk at det var pga. det...