Min historie

Overgreb i hjemmet - "Brændt barn fryser"

Skrevet af Kromand

Jeg elskede livet. Elskede verden. For mig var der ingen farer. Mine forældre var kærlige og hengivende om end min far var en travl forretningsmand. Vi havde et lille række hus, bil og var et lille trekløver. Jeg fik en lillesøster. vi flyttede til et stort nyt parcelhus i en lille by. Og min mor kunne, efterhånden som min far kravlede op ad den jobmæssige rangstige, selv bestemme om hun ville arbejde eller ej og hvor meget. Men med et var det hele ikke idyl mere.
Min mor, lod mig udføre svære huslige opgaver. Hun mente jeg var en slem dreng og jeg skulle straffes for det. Til at begynde med var det skammekrogen eller smæk. I starten var det med var det med hånden, senere udviklede det sig til redskaber som bøjler, grydeskeer, bælter og hvad der ellers lige var ved hånden. Og ydmygelserne ville ingen ende tage. Til sidst troede jeg selv på det og jeg fandt mig stiltiende i min mors mishandlinger.
Brændt barn fryser er historien om børnemishandling af groveste karakter – fortalt af barnet selv.
Mission: Det er heldigvis forbudt at slå sine børn, men det sker stadig, og kan jeg med min nyeste bog påvirke livet for et barn i positiv retning, så min mission fuldført.
Tilbud: Jeg kunne tænke mig at komme på besøg i studiet og fortælle om mine oplevelser og vil gerne tilbyde at tilsende Jer et eksemplar af min nyeste bog ”Brændt barn fryser” til gennemsyn.