Min historie

Skæv og dum

Skrevet af My8

Har selv røget i sammenlagt 10 år og er egentlig ked af jeg har spildt mit liv på det pis. Har lullet mig ind i et tæppe af røg og dårlige undskyldninger - for at det er okay at være skæv hele tiden. Jeg dybt uinteresseret i verden omkring mig, har ikke udviklet mig meget som menneske. Gentager bare de samme fejl og har et selvhad på så stort at det føles som et stort hul i maven.
Har været stoppet 2 gange 9 måneder og sidst 4. Det har været et helvede på mange måder har haft brækket ryggen og har meget voldsomme marit og føler ikke jeg får søvn når jeg sover.og begge gange har jeg oplevet en voldsom paranoia.
Og har haft boet i thy lejren og kommer en del på staden, hænger ud i et hippie miljø der er tomt og sammenhængskraft kraften er misbrug.
Christianiterne siger så fint at det hele er bygget på viljen fra den enkle. Men kan ikke lyve mere for mig selv. - ser kun fortabelsen og kan se at jeg må ud af det lort jeg har budt mig selv gennem årene-min lunger hjerne mm . Og måske er jeg slet ikke syg jeg har bare røget for meget og for længe.
Må se mit liv i øjne tá mit indre barn i hånden og tro på hun er go nok og fortjener et bedre liv.
Hvordan ved jeg ikke, endnu.
Nogen der har vendt sit liv på hoved.? Og hvordan gjorde i.?