Min historie

Hvorfor mig?

Skrevet af Noah

Jeg oplevede vel en del svigt i min barndom, min far udeblev fra min fødsel og var alkoholisk. Ligeså vel var min mor, men hun tog sig stadig godt af mig og min søster. Der skete ikke så meget dengang, det begyndte mere da jeg kom i teenage-alderen og det tog til. Jeg begyndte med selvskade, som ikke blev taget seriøst selvom min mor reagerede voldsomt på det.. Det blev værre, og efter jeg fik de første sting fik jeg tildelt en psykolog, som jeg allerede inden at have talt med, lukkede ned for. Jeg har altid ment det ikke hjalp at snakke, og det gjorde det heller ikke.
Min selvskade blev værre og endte ofte med at jeg skulle ind og syes - samtidig med at jeg begyndte at spise mindre, kaste op og overmotionere. Efter noget tid, blev jeg første gang indlagt på psykiatriske - ikke at det hjalp, men der var jeg strandet. Jeg var der mange gange efter. Jeg fik nogle diagnoser, fik medicin som ikke hjalp og jeg blev mere og mere tom - og havde til sidst ikke et liv. Det var stå op, løbe en tur, sove det meste af dagen, selvskade lidt, skadestuen, og det var repeat hver dag. Flere indlæggelser, mere medicin, flere skadestue besøg - og sygehus besøg efter overdosis. Jeg kom på et opholdssted efter min mor besluttede jeg ikke kunne bo hjemme - og det hjalp bestemt ikke. Jeg har aldrig mødt .. Ja, de pædagoger var de værste jeg nogensinde har kendt til. Så efter noget tid flyttede jeg hjem igen. Det kom tilbage i de gamle vaner igen, og det var heller ikke holdbart.

Jeg kom på et nyt opholdssted, som egentlig er helt fint. Jeg bor der stadig, men håber på at kunne flytte SNART. Det begyndte at gå bedre, men nu er det næsten tilbage i det samme og jeg magter ikke at skulle igennem det hele igen.. Selvskade, ingen mad, skadestue besøg, massere af samtaler men intet der hjælper.. Nu er jeg så desperat efter at få det bedre, men jeg ved ikke hvordan. Jeg synes jeg har prøvet alt, det er så trættende at være i. Mit socialeliv forsvinder stille og roligt, og jeg ligger bare og er deprimeret, træt og ked. Jeg ved ikke hvorfor, og hvorfor fanden skal det lige være mig det går udover? Suk..