Min historie

Heldigvis er jeg stadig i live:)

Skrevet af mlp10

Min historie er lang og kompliceret. Der var været nogle gevaldige slag undervejs, men jeg har altid formået at rejse mig igen.

For godt et år siden opdagede jeg at min mor er narcissist. Det var hårdt at finde ud af det, men på den anden side gav det mig en indsigt i hvorfor det har været så besværligt for mig. Min mor har simpelt hen været følelsesmæssigt fraværende, og efter jeg blev voksen, har hun været meget kontrollerende. Det har været så vigtigt at jeg skulle klare mig godt, og når det så ikke gik så godt som hun havde behov for at det skulle gå, så blev hun meget ubehagelig.

Jeg var lige ved selv at blive følelsesmæssigt afstumpet, hvilket ville have ødelagt mit forhold til mine børn. Heldigvis er det ikke sket, og vi er tættere knyttet end nogensinde.

Nu er jeg blevet superskarp til at identificere narcissister. Hvis jeg ser noget i fjernsynet med nogle mennesker, der har været udsat for noget slemt, f.eks. et seksuelt overgreb, vold eller psykisk terror, kan jeg ret hurtigt fornemme, at der står en narcissist bag. Det gør mig trist at se så mange mennesker der får deres liv ødelagt af narcissister. Især når det handler om børn, kan jeg bliver virkeligt provokeret, for de har på ingen måde mulighed for at forsvare sig.