Min historie

Mit Liv Som 29 Årig

Skrevet af niller25

Har haft en grim og ond barndom og ikke særlig god. Blev altid slået igen og igen af min far. Han var ikke lige den bedste far man kunne ønske sig. Hvis jeg kunne vælge ville jeg nok nu have taget en anden at vælge.

Min mor var en udmærket da jeg var lille, det ændre sig drastisk. Da jeg fik mit første arbejde og boede hjemme. Mishandlede hun mit navn og alle de penge hun tog fra mig, forfalskede mit navn bare for at få penge fra min bankkonto af, stjal mit hævekort, stjal min pinkode der til osse. Hun brugte og brugte alt hvad jeg tjente. Da så jeg flyttede hjemme fra og fik en kæreste, var jeg stærk til at få gjort op hvad min mor hun skyldte mig i penge. 100.000 kr. Det blev min stakkels mormor der måtte betale denne regning for min mor og tilbage til mig igen.

Selv om de tror alt er i den skønneste orden i dag, er jeg stadig sur, bitter, ked af det, hvordan kunne hun finde på det. Det er noget som jeg stadig tit tænker på og jeg tror det er noget man må bære resten af ens liv.

I dag har jeg det godt har en elevplads en skøn kæreste, bil, en lækker lejlighed. Har virkelig været nede og vende i skidtet.