Min historie

Min historie

Skrevet af FortabtJyde

Hej

Jeg er ikke helt klar over hvorfor jeg skriver til jer, måske er det "bare" for at få fortalt mine problemer og tanker uden at der bliver sat mere i gang. Måske er det af en anden grund jeg ikke selv kender.

Lidt om mig:

- 35 årig mand.
- Været sygemeldt i snart 4 år på grund af depression og modløshed.
- Er for et halv års tid siden blevet diagnosticeret for evasiv-/ængsteligpersonlighedsforstyrrelse samt depressivpersonlighedsforstyrrelse.
- Har været i medicinsk "behandling" i 3 årstid men det har ikke hjulpet, men højst bremset den nedadgående spiral.
- Til dagligt bor jeg med min kæreste, men vi er blevet enige om at vi måske skulle flytte fra hinanden, men stadig være sammen.

Som det nok står klart så har de to personlighedsforstyrrelser har været medvirkende til at jeg ikke har noget netværk eller venner. Faktisk bære hele min opvækst og voksenliv præg af at jeg ikke har kunnet tale med mennesker. Dvs. at jeg først fik en kæreste som 23. Generelt har mine sociale kompetencer lidt store skade omend man kan argumentere for at de generelt ikke er udviklede.

Min depression har været under opsejling siden folkeskolealderen og medførte selvmordstanker. Jeg har ikke haft deciderede forsøg men har en enkel gang truet med det, som 13-14 årig stod jeg med en kniv rettet mod håndledende. Den eneste reaktion fra min mor og hendes mand, var at jeg skulle lade være med at lave sjov. Da jeg så løb grædende ud af døren fulgte min mors kæreste efter at stak min en på hovedet, da jeg havde smækket døren og det kunne have fået skabet med porcelæn til at falde ned.

Jeg har tilmeldt mig herinde efter henvisning fra livslinien, da de mener at jeg det ville være godt for mig at komme ud med mine tanker. Da jeg er bedre til at skrive end at snakke virker det som en rigtig god ide.

Det var lidt om mig og jeg håber at I tager godt imod mig. Jeg er generelt meget åben om min situation, så spørg endelig hvis der er spørgsmål eller noget I gerne vil vide.