Min historie

Mobning i folkeskolen giver ar på sjælen

Skrevet af Aarhusfyren

Her 17 år efter jeg gik ud af folkeskolen, mærker jeg stadig de konsekvenser det har når man bliver mobbet, ekstremt lav selvværd, en følelse af at man ikke dur til noget selvom man ved det er løgn, ensomhed selvom man har venner, flashbacks af nogle de oplevelser man har været igennem.
Det er bare nogle af de ting jeg slås med den dag i dag.

Det meste af tiden jeg husker fra folkeskolen var en dagligdag med mobning, blev holdt uden for, var altid den der blev valgt til sidst når der skulle laves hold i fodbold mv. En af de oplevelser som hænger rigtig godt ved var at jeg blev forfulgt af nogen fra skolen på vejen hjem. måtte søge tilflugt i den lokale døgnkiosk hvor jeg kendte ejerne.

Kan opleve den i mine drømme om natten, kan opleve den midt om dagen, det kommer, ser det ligesom jeg står midt i det nu.

Da jeg skulle ud af skolen havde jeg en drøm om at komme til at arbejde med it, og få en uddannelse, det mente skolen at var fuldstændig umuligt. Jeg var nærmest dømt på forhånd, jeg havde fået så meget fravær at jeg i 7 klasse kom i specialklasse, men på samme skole, så mobningen kunne forsætte.

I dag har jeg fået en kortere videregående it uddannelse, jeg er nu i gang med at tage en PBA inden for it området. er blevet færdig med 2 semester i sidste uge og mangler kun praktik og bachelorprojekt.

Jeg vil prøve at skrive mere om mit liv senere.