Min historie

Når mennesker vil styre andre

Skrevet af Anonym

Jeg har kendt/kender 3 personer med personlighedsforstyrrelse.

Min tante havde det ifølge min fætter, der er pædagog. Børnene led meget under det i hele deres opvækst, har min fætter fortalt. Når jeg talte med hende, var hun intrigant. Hun er død for længst, fred være med det.

Jeg havde en kollega jeg samarbejdede med dagligt. Min tillidsrepræsentant kom en dag forbi og advarede mig om, at jeg skulle holde mig fra hende. Tak for kaffe. Det var sgu svært, da vi begge arbejdede med det samme område. Men det passede fint med, at jeg skulle skifte arbejdsområde. Siden hørte jeg, at hun var meget syg og ustabil. Hvad der videre skete, ved jeg ikke.

Et ung menneske, jeg har kendt i hele hendes liv er ramt. Hun har et barn. Kommunen har i de 2 år, der er gået været jævnligt på besøg. I starten dagligt, senere vist kun en gang om ugen. Det ser ud til at hun kan klare moderrollen. Barnet trives, trods det, at barnet havde en hård start på livet. Det er desværre et meget svært bekendtskab, for jeg ikke kan leve op til hendes krav. Det får jeg helle tiden at vide. Distriktspsykiatrien, hvor jeg går, har sagt, at jeg ikke skal vise hensyn, at jeg ikke lave om på mig selv. Det vil være en for høj en pris. Hun vil ellers gerne have, at jeg skal være bedstemor for drengen, men jeg er hele tiden sat på prøve. Det betyder så også, at jeg overvejer helt at skippe det. Jeg har fået nok.

Jeg hader ikke folk med personlighedsforstyrrelser men de kan bare ikke være i mit liv, da de har fyldt for meget igennem tiden og jeg er blevet påvirket af det i negativ retning. Jeg skal passe på mig selv.