Læs dagbog

ny depression

En side i dagbogen "Kampen mod depressionen, og stivgørende operation i ryggen"
Skrevet af CC 23. april 2017 17:54

så gik det galt igen.
Efter en ryg operation den 25/1-17
syntes jeg at alt gik fint, men efterhånden begyndte jeg at sove dårligere og vågnede flere gange om morgenen, rystede og kunne ikke foretage mig noget. Fik fat i en psykiater, han trappede mig ud af solian og alprox.
Og Satte mig på en Lamotrigen pille som jeg skulle øge med en ugen mellemrum start dosis 50 mg, havde det egentligt godt efter få dage, men havde stadig problemer med at sove, jeg tog kontakt til psykiateren igen, og han ændrede lidt på medicinen igen. heller ikke denne gang var der effekt.
Så kørte jeg ud til ham og forklarede ham at jeg virkelig havde det skidt, han gav mig en pille og sagde tag denne pille og vent 15-20 minutter, så vil du få det bedre. Det virkede jeg havde det super i 2 dage, derefter gik det ned af bakke igen.
Jeg tog kontakt til psykiateren igen og denne gang ville han ikke give mig den pille, men han valgte at smide mig ud af sin klinik og sagde at nu var det min egen læge der måtte hjælpe mig, han havde afsluttet mig hos ham.

Jeg tog kontakt til min egen læge, og han gav mig næsten det samme som psykiateren.

Efter et par uger tog jeg akut til min egen læge, var meget svimmel rystede i hele kroppen og så dobbelt og sløret, kunne ikke tale, stammede hele tiden. Efter at have siddet 1 times tid hos lægen ringede han efter en ambulance, som tog mig med til hospitalet, hvor de undersøgte mig i flere timer.De fandt ikke noget og udskrev mig selvom jeg stadig havde det skidt og var meget svimmel.

Jeg fandt en ny psykiater rimelig hurtigt, og han satte mig på sertralin 100 lamotrigen 100 morgen 100 aften, en uge efter fik jeg zymbalta, dette slog mig helt ud havde mareridt og fik svedture, stoppede med dem igen.

Ringede til psykiateren om fredagen men der var han ikke på klinikken, lagde en besked til ham men han ringede ikke tilbage.

Så måtte jeg opsøge egen læge igen, og fortælle dem om min situation og han ringede straks til psykiatrisk akut linjen og talte med en overlæge, de have mistanke om sertralin syndrom ( formeget sertralin) men det mente overlægen ikke. Han fortalte min læge hvad jeg skulle have af medicin:
Mirtazapin 15 mg før sengetid
Stesolid 5mg 3 gange dagligt efter behov
Lamotrigen 100mg morgen og 100mg aften
Sertralin 100mg morgen
Den første aften (fredag 21/4-17) efter jeg tog pillerne sov jeg fra cirka kl 16 til kl 10 næste morgen, da jeg vågnede havde jeg ondt i hovedet, det var nok mirtazapinens bivirkninger. Var lidt sløv og fik en nedtur om morgenen og igen om eftermiddagen, hvor jeg bare græd i flere minutter
sidder nu og er nervøs for om det er den rette medicin blanding, for jeg har ikke grædt i flere uger men efter denne ændring er jeg begyndt at ryste og græde igen.

Jeg modtager gerne indlæg hvis der er nogen der har haft samme oplevelse eller har gode råd til mig