Læs dagbog

Næsten Jubii .Start på Lyrica

En side i dagbogen "Kampen mod depressionen, og stivgørende operation i ryggen"
Skrevet af CC 24. april 2017 14:04

Vågnede kl 6 var urolig og rystede i hele kroppen, tog min medicin gik i seng igen og lavede afslapningsøvelser, vejrtrækningsøvelser, og var faldet i søvn sov cirka 4 timer, stod op og ringede til min psykiater, han var optaget så jeg lagde en besked, han ringede en halv time senere, og jeg fortalte ham hvordan jeg havde det, han sagde at jeg skulle fortsætte med den medicin jeg fik nu men skulle have Lyrica 25 mg om morgenen og 25 om aftenen, samtidig med at jeg skulle skære ned på stesoliden. Jeg tog Lyrica kl 11:30 og derefter har jeg det stille og roligt, jeg har fået en tid hos psykiateren imorgen den 25/4 kl 10:30, glæder mig til at tage lyrica i aften og en i morgen inden jeg skal til psykiateren
PS ingen nedture(græde og angst anfald) efter Lyrica pillen

Jeg var i svømmehallen og svømmede en 1/2 times tid, var fuldstændigt udmattet, sad i saunaen, og tog hjem og spiste aftensmad, sidder nu og ser fodbold og drikker te.
Håber at min indre ro varer ved, indtil jeg skal i seng, endnu mere er jeg spændt på hvordan dagen imorgen vil udarte sig.

Kommentarer fra andre brugere

Dejligt Lyrica har den virkning for dig!! :-)
Jeg blev vildt svimmel af dem, har fået 200 mg og stadig ingen virkning, så nu trapper jeg ud igen.

*Nicki*

Skrevet af NickiJ, 24. april 2017 18:14

Hej Nicki
Tak for dit indlæg.
Måske får du for meget af medicinen, min psykiater siger at man skal starte på laveste dosis, og øge derefter, hvis det virker.

Skrevet af CC, 24. april 2017 19:20