Læs dagbog

tirsdag den 25 april

En side i dagbogen "Kampen mod depressionen, og stivgørende operation i ryggen"
Skrevet af CC 25. april 2017 10:40

Gik i seng kl 11. vågnede kl 06:30 tog min medicin og lagde mig i sengen igen, hvergang jeg lukkede mine øjne kørte tankerne på fuld tryk, kunne ikke sove, stod op røg et par smøger, og lagde mig i sengen igen, havde det ellers nogenlunde i går, hvad kan der være sket? Ryster en smule i kroppen, og har svært ved at koncentrer mig.
Jeg var eller i svømmehallen i går og derefter hjem og spise, sad og så fodbold på min pc og havde glemt tiden, pludselig var klokken 23, jeg skyndte mig i seng, kan det være der er fordi jeg skal til psykiateren klokken 11:30 at jeg har været nervøs?

Var hos psykiateren han spurgte mig om hvordan det gik, efter jeg startede på lyrica 25 mg, jeg måtte så fortælle ham at jeg havde det skidt i dag i forhold til igår. Så han mente helt sikkert at jeg havde effekt af lyrica, og satte mig op på 75 mg morgen og 75 mg aften, det skulle efter hans erfaring virke, han sagde at jeg skulle ringe til ham onsdag den 26 april og fortælle hvordan det gik

Efter at have taget lyrica på 75 mg gik der ikke længe før jeg var svimmel og kunne kun ligge i min seng, jeg var egentlig ikke deprimeret (grædeture) men havde en tom fornemmelse i kroppen.
så her kl. 19:00 tog jeg kun 50 mg lyrica, for at se om effekten er den samme eller om det bliver bedre, skal ringe til psykiateren i morgen ved 10 tiden
Jeg håber virkelig at det bliver bedre, for jeg har det ikke særlig godt, jeg håber at det bliver som mandag eftermiddag

Kommentarer fra andre brugere

Ved omstart af ny medicin eller ændringer i dosis er der ofte en tilvænnings periode, men ses at ændringer kan ramme meget hurtigt. Det er individuelt hvordan man reagere på det enkelte præparat. Det virker lidt voldsomt at du bliver sat op efter en dag?
Men synes nogengange det er psykiaterenes ynglings motto. Op I medicin ! Men hvad ved jeg, bare mit indspark!

God Bedring og De Bedste Ønsker.

Skrevet af Frederik40, 25. april 2017 23:02

tirsdag aften, jeg tog min medicin men ikke 75 mg men 50 mg da jeg var meget rundtosset.
Gik i seng kl 22:30 sov rimelig hurtigt, vågnede kl 7 tog min medicin kun en meget smule rysten i kroppen, gik i seng igen, og var ikke rastløs, lagde mig i sengen og havde ikke tanker eller bekymringer. Var meget afslappet, kan ikke huske om jeg har sovet fra 7-10, men det har jeg nok. Stop op kl 10 spiste morgenmad.
Gik en dejlig tur på stranden, er afslappet, men en smule rundtosset.
Desuden havde jeg en aftale med min psykiater at jeg skulle ringe til ham i dag, det gjorde jeg så.
Han sagde at det var i orden at jeg tog 50 mg, morgen 25 mg middag, og 50 mg til natten.
Jeg har en tid hos psykiateren i morgen kl. 13: 20
håber at jeg får det bedre for hver dag der går

Skrevet af CC, 26. april 2017 13:31