Læs dagbog

At føle sig ond pga en konkylie

En side i dagbogen "Skuespiller, hjælper, fighter"
Skrevet af Cosey 23. april 2014 15:56

Jeg var ved at vande blomster for en ven. Og fandt en konkylie som jeg satte ned i blomsten. Det så hyggeligt ud. Idet jeg tog konkylien og ville sætte den i fik jeg dårlig samvittighed. Jeg tænkte på at han jo har en kæreste, som jeg ikke kender. I det øjeblik fik jeg det skidt over at gøre det og dårlig samvittighed, hvis hun nu følte jeg kom ind på hendes territorie. De bor ikke sammen men alligevel. skulle jeg sætte konkylien? Det var jo ikke min mening at såre hende men på den anden side... hvorfor skulle jeg ikke kunne gøre det. I det slitsekund det tog at tænke alt det....og det gik nemlig megastærkt.... ja så nåede jeg samtidig at komme til at føle mig ond og skyldig og som et dårligt menneske og jeg fik det dårligt med mig selv. Pga en konkylie!!!! Vor herre bevares. Men jeg nåede at se tankerækken selvom det gik rigtig stærkt. Jeg vendte jo alting indad mod mig selv og blev skyldig. Hvis jeg ikke havde sat konkylien ville jeg have følt mig som en vatnisse. Jeg tænker for meget. Og når det går så stærkt må der da være mange situationer tilsvarende denne konkyliehistorie, hvor jeg bare får det skidt tilsyneladende ud af den blå luft.

Kommentarer fra andre brugere

Vil bare lige sende dig et kram og en varm tanke. Håber du klarer dig. Og tak for dine trøstende beskeder i mine db'er - det varmer.

Skrevet af ploeger87, 23. april 2014 16:11

Hej Cosey

Ja, tænk hvor man kan køre sig selv op pga tilsyneladende små ting. Men de små ting er nok symptomer på større ting. Jeg kan også blive helt ked af det og få dårlig samvittighed over noget, som andre mennesker aldrig ville tænke på. Og siger man det højt, forstår folk det ofte ikke. Jeg ved ikke, hvorfor det er blevet sådan. Er det vores selvværd, der skal kigges på?

Måske er første skridt at erkende problemerne, og så - ligesom jeg forstår, at du gjorde - at gøre de ting alligevel, som man ellers har det dårligt med eller er i tvivl omkring.

Jeg håber, du ellers er ok!
Kh jhn

Skrevet af JHN1, 23. april 2014 22:14