Læs dagbog

Kan jeg rejse fra ham ?

En side i dagbogen "Skuespiller, hjælper, fighter"
Skrevet af Cosey 21. april 2014 14:44

I mange år og alt for mange gange har jeg skulle kæmpe for at få kærlighed og bevise mit værd. I barndomshjemmet og derfor også senere i livet på uddannelser og i forhold. Er landet i en forkert landsdel hvor jeg har været i et forhold med psykisk vold i 5 år, blevet skilt, depression og fyring, søn der afreagerede kraftigt på skilsmissen hos mig, ny kæreste der ville noget andet end mig, som ville hele pakken og jeg blev droppet, selvmordsforsøg, indlæggelse i 3 mdr og diagnosen bipolar med blandingstilstand. Ok så! Slam slam slam.
Nu for første gang i lang tid skal jeg ikke kæmpe for at bevise for nogen at jeg er god nok og for at få kærlighed. Skræmmende og ensomt her på Lars-tyndskids mark og med blandingstilstand.
Jeg har tænkt at vejen frem må være at tage ture ud af landsdelen her bare for at vise mig selv at jeg kan komme herfra. Har meldt mig på kursus i en anden landsdel, købt billetter til foredraget i Odense (min hjemby) med Flemming Enevold. Lave småprojekter uden for huset, hjælpe en med at male, måske når jeg bliver stærk nok finde et frivilligt arbejde selvom jeg har følt mig forkert her i de 10 år jeg har været her. Leger med tanken om at rejse et andet sted hen. Men kan jeg tage fra min søn på 11 år. Han har bopæl hos sin far fordi jeg blev smidt ud af huset og ik var opmærksom på det med folkeregisteradresse n.? Vil han føle det som et svigt, blive ked af det, vred og kan vi klare kun at ses en gang i mellem ? Vil jeg få det værre psykisk ved at tage fra ham? Jeg er bange for at miste kontakten til ham. Vi er så glade for hinanden.
Men jeg føler mig så forkert her i vandkantsdanmark. Forkertere end jeg kan forklare til nogen og har gjort det i 10 år Sonnyboy, fordi eksmanden manipulerede med mig, men også fordi mine rødder ikke vil gro i jorden her. 10 år med tab. Hmm what to do? Måske finder jeg et svar når jeg får arbejdet mig lidt op igen. Slutter her for nu kommer uvirkeligheds-ensomhedsfølelsen.

Hilsner fra Cosey

Kommentarer fra andre brugere

Sikke et dilemma at stå i. Kan godt forstå dine bekymringer og det må da absolut ikke være rart at skulle være tvunget til at bo et sted man slet ikke kan falde til. :/

Jeg håber tingene løser sig for dig.

Sender dig masser af knus og kram

Skrevet af ploeger87, 21. april 2014 18:38

Hej Cosey

Det er et svært dilemma. Din søn er umiddelbar vigtigst, tænker jeg. Det er ens børn jo. Og for ham vil det måske være svært, hvis du flytter. På den anden side er du måske også en endnu bedre mor, når du er glad, og det er du ikke, der hvor du bor.

Jeg ved ikke, hvad der er det rigtige. Det kan du kun selv mærke. Men jeg kan godt se, det er svært!

Kh jhn

Skrevet af JHN1, 21. april 2014 20:38

Hej Cosey

Fedt du er kommet ud af det psykiske volds ægteskab. Mht følelsen af at føle sig forkert og anderledes har jeg på fornemmelsen hænger sammen med bipolar. Man har jo altid en underlig fornemmelse af fuld fart og nedtrygthed. Man skal virkelig kende tegnene godt for at være i balance. Balancen kommer stille og roligt, men den tager tid mega meget tid.

Mon ikke der i vandkants Land findes en sind-gruppe, at være i. Så lærer man måske nabolandene at kende osv.

Vh Englebassen.

Skrevet af Englebassen, 22. april 2014 07:11