Læs dagbog

Fla´mast

En side i dagbogen "Skuespiller, hjælper, fighter"
Skrevet af Cosey 26. april 2014 15:56

Jeg er som regel positiv indstillet og når jeg ikke er det. fighter jeg alligevel for at få det godt.

Men jeg er meget trist og har været det et par dage. Som om jeg ikke gider mere. Kæresten er gået og .... for f..... da også at det ikke gik, men det ku bare ikke gå mere. Jeg slæber mig trættere end træt afsted rundt i haven og sætter tomater i drivhuset, planter krukker til. Det ser hyggeligt ud og jeg glæder mig et eller andet sted 5 lysår væk inden i. Jeg havde egentlig tænkt at jeg bare ville skrive: Jeg gider ikke mere.For det er sådan jeg har det.

Min krop gør ondt i alle led når jeg rejser mig, jeg kan som regel gå det væk.
Er det lamitrogen og/eller sertralin?
Er der nogen der kender til det?

Ord bobler op i mit hovede. Ikke stemmer. Bare ord helt ude af sammenhæng. alle mulige umotiverede ord: Ribbensteg, agency, kalveknæ, Sabora (det måtte jeg google, det var en lodge/overnatningssted i det nordlige Tanzania!!) Jeg bruger kræfter på at holde det væk, for jeg er så bange for at det er stemmer igen. Er det optakt til stemmer?

Tja det var det jeg ville fortælle og spørge om.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Cosey

Det er jeg da ked af at høre om med kæresten. Det er klart, at du er nede lige nu, men når du normalt er positiv, så skal du nok komme op igen. Men giv det lidt tid, ikke. Giv dig selv lov til at være ked af det, men pas på med ikke at falde helt ned.

Jeg har det på samme måde som dig mht ord, der dukker op. Min læge siger, at det muligvis er stressrelateret. At det er ord, der er kommet ind i hjernen tidligere, og at de dukker op nu, fordi hjernen er stresset og på overarbejde. Jeg ved ikke, om du kan genkende det?

Jeg har aldrig hørt stemmer, men jeg forstår godt din frygt for, at det kan være optakt til det. Men det behøver det ikke nødvendigvis at være.

Sender dig mange kærlige tanker!
jhn

Skrevet af JHN1, 26. april 2014 16:05

Hej Cosey,

Det var da flot, at du fik stablet dig på benene og lavet lidt alligevel. Jeg synes altid, man får det lidt bedre, hvis man bevæger sig.

Jeg er på vej ud af døren, men vender lige tilbage til din dagbog lidt senere..

Hej hej og knus fra Annette :-)

Skrevet af Annettte, 27. april 2014 12:52

Hej igen, Cosey,

Jeg forstår godt, hvis du er ked af det efter et brud med kæresten.

Jeg ved ikke, måske er 'kunsten' at være ked af det, uden at være ked af det for længe, så det ikke bliver en slags længerevarende tilstand. Hvis man kan det.

Jeg tror ikke, du skal lægge så meget i dine tanker. Hvis du skulle høre stemmer, tror jeg, du havde haft den oplevelse for længst.

Det har lært mig meget, bare at forholde mig til mine tanker, bare som alle mulige andre tanker, og ikke så meget forholde mig til indholdet af tankerne. Forstår du? Ellers vil jeg anbefale dig at læse noget om mindfulness og måske især metakognition. Det har gjort livet lettere og mere frit for mig på mange andre områder

Mht min mor, siger hun tit, at hun har gjort det så godt, som hun kunne. Og det tror jeg vitterligt på! Hun har brugt de ressourcer, hun har og havde, og har ikke rigtigt vidst, hvordan hun ellers skulle gøre.

Jeg kan ikke rigtigt læne mig til hende i dag, men det er en tryghed at vide, at jeg har andre mennesker i mit liv, som jeg SÅ kan bruge til støtte og som netværk.

Nå, nok fra mig, og den bedst mulige dag til dig! :-)

Annette :-)

Skrevet af Annettte, 28. april 2014 08:03

Hej, igen igen

Mange tak for din seneste kommentar til mig, Cosey.

Det er jo næsten et brev, og det er så fint og så indsigts- og tillidsfuldt. Tak for din tillid og bliv ved med at vise tillid der ude i verden, også selv om du ind imellem for nogen over næsen.

Jeg kom til at tænke på noget jeg har læst et sted - vise ord - eller noget lign - efter jeg havde læst din kommentar.

Det lød:

Nogen kommer ikke til at elske dig/holde af dig
uanset, hvad du gør

Og så er der dem, der elsker dig, uanset hvad du gør

Vælg de sidste! :-)

Gode tanker og ønsket om en god nats søvn til dig

/ Annette

Skrevet af Annettte, 28. april 2014 22:57