Læs dagbog

Sommer, jeg hader dig

En side i dagbogen "..."
Skrevet af Dulcineah 21. juni 2019 13:30

Det er ikke fordi at solen er stærk og jeg bliver solskoldet. Det er ikke fordi det er så varmt og man sveder hele tiden..
Men folk har en underlig idé om at man -skal- være glad om sommeren. Hvorfor?
Alle render rundt uden tøj på hvilket endnu engang beviser at jeg burde holde mig hjemme så folk slipper for at glo på mig. Alle render rundt og smiler og så får jeg dårlig samvittighed fordi jeg måske ødelægger deres humør fordi jeg ikke kan være glad. Alle snakker om hvor dejligt vejr det er og at nu skal man ud. Jeg får kvalme ved tanken om at være udenfor når der er andre mennesker. Det er lidt nemmere når det er mørkt men det er det ikke om sommeren! Det er meget nemmere at komme udenfor om vinteren - da er det også nemmere at pakke sig ind i en masse tøj så andre ikke kan se min klamme krop.
Og så er der dem, der vil bade. Glem det. Jeg har ikke tænkt mig at belemre andre med min krop. Der er ingen grund til at nogen skal udsættes for det syn.
Igen, solskoldningerne er ikke det slemme. Jeg ville tage imod dem med kyshånd hvis jeg kunne slippe for noget af det andet. Der er ingen tvivl om at det klart er at foretrække!
Det er okay at andre kan lide sommer. Jeg forstår godt at d-vitamin har den effekt på mennesker men jeg er ærgerlig over at de så forventer at jeg kan have det på samme måde. At jeg kan være glad bare fordi solen skinner. At det skulle være fedt at have mindre tøj på.
Nej.
Jeg glæder mig til at det bliver vinter igen.
Bare nogle måneder endnu, så bliver det mørkt igen. Så skal tiden bare fyldes ud med noget andet (ligegyldigt) indtil da.
Bare nogle måneder endnu.

Kommentarer fra andre brugere

Det er nok en meget ringe trøst. men de færreste tænker at du er klam osv. der er selvfølgelig nogen få idioter.

Men hvad jeg tror så tænker folk nok hvis de overhovedet tænker hun ser da sød ud. flertallet vil se lige igennem dig..

det er nok en ringe trøst, men havde behov for at sige det

Skrevet af Martin1982, 21. juni 2019 16:39

Måske kan igen nå dig, måske du har borderline ?

Det er muligt at blive behandlet. Tal elvt med din læge om mulighederne.

Skrevet af Anonym, 22. juni 2019 11:05

Jeg kan godt følge det med at længes efter mere mørke og mere indpakning udenfor, sommeren er bedst egnet til at være glad i, og er man ikke det, ja så kan den virke skræmmende når alle flyver rundt og laver altmuligt udenfor og man slet ikke kan følge energien.

Mht. at være afklædt, så synes jeg egentlig din vennekreds eller hvem det nu er, burde acceptere at du bare helst vil være dækket lidt til.
Man kan jo sagtens få tøj der er tyndt i stoffet så man ikke omkommer af varme.
Jeg kan selv bedst lide at være dækket rimeligt til når jeg færdes fx i det offentlige rum eller andre steder hvor jeg ikke føler mig tryg, og det har jeg da også måttet høre for, men altså.... det er ikke noget andre skal bestemme i hvert fald.

Og det er altså også helt okay ikke at have lyst til at solbade, eller bade ved stranden, vi er alle forskellige.

Skrevet af Skovtrolden, 22. juni 2019 15:56