Læs dagbog

Talte over mig

En side i dagbogen "Mine Tanker"
Skrevet af Foxy 16. oktober 2015 16:40

I går var jeg på biblioteket i den by, hvor jeg voksede op. Jeg fik en god og lang snak med bibliotekaren som jeg har kendt i mange år. Det var dog lidt specielt fordi jeg skulle passe på med hvad jeg sagde til hende. Min veninde er i noget løntilskud (jeg aner ikke hvordan ordningen er. Jeg kender intet til hverken sagsbehandlere eller jobcentre) på samme bibliotek. Det er et kombineret skole- og folkebibliotek. Selvom min veninde er tilknyttet skolebiblioteket så kender hun udmærket hende jeg talte med i går.

Uh, siden jeg ikke vidste hvor meget bibliotekaren vidste om min veninde, kom jeg måske alligevel til at tale over mig. Jeg fortalte at hun havde social angst og noget depression ligesom mig, at hun havde fået en kæreste - og hvordan jeg mødte hende. Puha, jeg havde virkeligt svært ved at sætte et filter på mig selv. Jeg har været vant til, at kunne tale med bibliotekaren om alt muligt fordi jeg aldrig regnede med at de to verdener ville kollidere.

Jeg er for første gang i tvivl om jeg skal fortsætte med min studievejleder efter jul. Det største problem for mig er, at hun kun har en bachelor i mit fag. Jeg er i tvivl om hun kan give mig den feedback med videre jeg får brug. Det kunne være fint hvis jeg kunne få en der havde skrevet speciale i faget eller som minimum var i gang med en kandidat i faget. Jeg må tale med min vejleder på Rådgivnings- og Støttecenteret om det.