Læs dagbog

Nyt kapitel i mit liv

En side i dagbogen "Mine Tanker"
Skrevet af Foxy 20. oktober 2019 22:39

Jeg stoppede på mit studie i maj 2019. Jeg kom aldrig tilbage efter jeg mistede min far. I næsten tre år prøvede jeg at komme i gang med mit speciale. I marts fandt jeg ud af, at jeg ikke kunne få mere SU. Jeg havde brugt alle de klip man kunne få, og jeg højest sandsynlig få afslag hvis jeg søgte om mere. Jeg tog beslutningen med et tungt hjerte om, at stoppe på uni. efter næsten ni år som studerende.

På grund af nogle komplikationer kunne jeg ikke få dagpenge. I September 2019 fik jeg godkendt min ansøgning om kontanthjælp. Jeg har ikke hørt fra kommunen endnu om hvad der skal ske. Min psykolog har foreslået mig enten at skrive til dem på e-mail eller simpelthen møde op på jobcenteret.

Jeg er stadig ved, at finde mine fødder uden den krykke som studiet måske var blevet for mig. Det er svært eftersom min identitet lå på studiet og hvad det medførte af jobs i fremtiden. Jeg skal dog huske, at jeg har en bachelor og står derfor ikke uden nogen form for uddannelse.

Min depression er værre end nogensinde. Jeg mindes min tid på gymnasiet (2006-2008) med gru. Mine gamle indlæg fra den tid lægger stadig herinde. Jeg er bange for, at havne i samme situation igen. Det hælper selvfølgelig heller ikke at det snart er tre år siden, at jeg mistede min far kombineret med at jeg ikke rigtigt har nogen menneskelig kontakt i hverdagen. Jeg er ved at få spat af at gå hjemme og lave ingenting. Jeg bruger tiden på at se tv-serier og lytte til lydbøger.


*Trigger warning starter*



Den seneste uge er jeg begyndt at udøve selvskade igen fordi jeg ikke kan finde ud af at kanalisere mine følelser ud på anden vis. Jeg har haft mange perioder hvor jeg slet ikke har skænket min selvskadende adfærd en tanke. Min psykolog mener ikke, at det er nødvendigt med tiltag endnu for at stoppe adfærden. Hun mener, at jeg stopper igen når mit stress niveau falder.

*Trigger warning slutter*



//Foxy.

Ps. Ville virkeligt ønske man kunne skifte brugernavn! Jeg var omkring en 18-19 år, da jeg oprettede profilen herinde. Jeg grimmes ved mit valg af brugernavn den dag i dag.

Kommentarer fra andre brugere

du kun jo slette din profil og lave en ny en

Skrevet af Punk3000, 20. oktober 2019 22:42

#Punk3000

God idé. Men så mister jeg alle mine tidligere indlæg :/ Jeg er ikke god til, at have to profiler. Så jeg tror bare, at jeg beholder denne profil og ignorerer mit brugernavn...

Skrevet af Foxy, 20. oktober 2019 22:45

helt ok det var jo et forslag

Skrevet af Punk3000, 21. oktober 2019 00:04

Har du mistet dine studievenner da du stoppede på uni? Ved ikke om du kender Kragelund Kultur- og Kontaktsted i Århus, et værested. Eller Dalgas Skolen, lille skole for voksne, som er henvendt til psykiatri brugere - Der er også værdibørsen. Eller fof og måske forskellig sport hvis du gerne vil 'uden for' psykiatrien.

Det skulle være til at finde på nettet det hele.

Det er ikke til at holde ud at være for meget alene, jeg selv bruger chatten en del, selvom jagonen kan være 'tosset', irl er folk somregel noget mere ordentlige, trodsalt.

Håber du ikke kommer galt afsted med selvskade, og god bedring her fra.

Skrevet af Held, 21. oktober 2019 02:25

Hey, ift dit brugernavn kan du skrive til DepNet og bede om et nyt?

Skrevet af Maria1992, 21. oktober 2019 13:24

#Held

Jeg havde ikke mange venner på studiet. Jeg ser faktisk kun en derfra. Hun arbejder i hverdagen, og vi ser derfor ikke hinanden så tit. Det er lidt samme historie med mine andre venner. Vi ses en gang om måneden pga. fysisk afstand eller fordi de arbejder.

Jeg vil helt sikkert se på dine forslag :) Jeg kendte ingen af de steder du nævnte.

Skrevet af Foxy, 21. oktober 2019 14:39