Læs dagbog

Udtrappes af medicin

En side i dagbogen "Mine Tanker"
Skrevet af Foxy 22. oktober 2019 15:37

Jeg var ved lægen i dag for at tale om min medicin og få en tid til at få taget blodprøver.

Jeg skal udtrappes af duloxetin og på en anden medicin. Jeg kan ikke huske navnet på den. Men jeg glæder mig til at komme ud af duloxetinen fordi den har givet mig mange bivirkninger. Jeg sveder mere end jeg nogensinde har gjort.



*Trigger warning starter*



Vi talte også om at jeg har selvskadet igen. Han mener, at jeg er blevet for gammel til at gøre den slags. Men hvordan skal jeg ellers kanalisere mine følelser ud? Min psykolog mener ikke, at det er noget jeg skal behandles for lige pt. Det er en reaktion på de forandringer der er sket i mit liv.

*Trigger warning slutter*


Jeg var forbi jobcenteret i dag efter tiden hos lægen. Her fik jeg endeligt navn og telefonnummer på min primære sagsbehandler. Nu vil jeg ringe til hende i morgen for, at finde ud ad hvor lang tid der går inden jeg bliver indkaldt til et møde.

/Foxy.

Kommentarer fra andre brugere

Bare rolig, du skal nok blive indfanget i jobcentrets møllehjul.

Skrevet af Anonym, 24. oktober 2019 10:27

Tror heller ikke, at der er nogen her, der spekulerer over at dit navn er åndsvagt. Det er kun dig selv der synes det, og at du vil ryste den 19-årige af dig.. Du må nok igang med stille og roligt, at gemme dine dagbøger på din pc. Tag lidt ad gangen.

Skrevet af Anonym, 24. oktober 2019 10:35

Jeg har faktisk selv skiftet navn med jævne mellemrum igennem de 10 år jeg har været her.

Skrevet af Anonym, 24. oktober 2019 10:39