Læs dagbog

Hvad tænkte jeg dog på?

En side i dagbogen "Ét skridt ad gangen..."
Skrevet af FrøkenH 14. april 2014 21:06

Wow!! Jeg har givet mig selv den ultimative udfordring i dag. I et øjebliks sindsyge (eller højt selvværd) har jeg meldt mig til en 8 ugers bootcamp for kvinder i det lokale fitness center. 8 uger med styrke- og konditionstræning, kostvejledning og en personlig træner der presser en til det yderste.

Det lød som en fantastisk idé tidligere i dag, men jeg må indrømme at jeg lige nu er ved at skide en snemand. Hvordan havde jeg overhovedet forestillet mig at jeg skulle komme igennem 8 ugers bootcamp? De andre deltagere er sikkert sådan nogle ultra tynde kvinder med toptunet selvværd der kan tage en spinningtime uden at komme til at svede.

Goddag fordomme… jeg ved det godt. Men jeg er pisse ræd for at jeg bliver hende den tykke pige der ikke kan noget som helst, og bliver totalt til grin.

Men jeg tror at jeg i mit øjebliks sindsyge tænkte, at dette her var en fantastisk mulighed for at komme i gang med sund kost og få nogle gode motionsvaner.

Løsningen kunne være at jeg bare skrev til træneren og sagde at jeg havde fortrudt. Men jeg ved at jeg vil havde godt af at komme afsted til træning, komme ud og mærke min krop, og forhåbentlig få et bedre forhold til den. Og jeg ved også at jeg vil tage det som et personligt nederlag hvis jeg bakkede ud allerede inden det er startet.

Så efter påske starter jeg på fitness-bootcamp i 8 uger, og jeg starter til psykolog… her dufter lidt af forandringer…

Kommentarer fra andre brugere

Hej FrøkenH

Wauw, hvor lyder det fedt! Og hvor er det sejt, at du har meldt dig til. Og selvfølgelig skal du af sted. Jeg vil næsten garantere dig for, at du ikke bliver "den tykke pige" blandt ultratynde kvinder. Jeg tror, der vil være alle forskellige typer, og jeg tror, at de andre er ligeså nervøse som dig. Måske viser de det ikke, og måske tør de ikke engang indrømme det overfor dem selv, men jeg tror, de er det.

Jeg synes, det er vildt sejt, og jeg er faktisk misundelig. :) Jeg glæder mig til at høre mere om det, når du starter!

Kh og ros fra jhn

Skrevet af JHN1, 14. april 2014 21:33

Forhelvede hvor jeg synes det er super stærkt af dig O.O
Tager hatten af for dig BIG TIME !

Hold mig endelig opdateret i din dagbog, tro mig, fordomme eller ej, tynde piger eller ej, det bliver SÅ godt for dig :D

Skrevet af Prusit, 14. april 2014 21:40

Tak for opbakningen. Jeg lover at jeg nok skal holde jer opdateret med hvordan det går.

Jeg håber det bliver godt... nej vent... Det SKAL blive godt :)

Godnat derude :D

Skrevet af FrøkenH, 14. april 2014 22:12