Læs dagbog

Lægebesøg

En side i dagbogen "Min start "
Skrevet af Jegkan 28. april 2016 11:13

I dag startede min morgen, med et besøg af en veninde som selv er syg. Vi havde aftalt at vi skulle ud og gå.

Vi gik en lang tur og fik snakket og lyttet til hinanden. Fik delt en masse tanker og fik grinet sammen. Det er dejligt at have en, som ved hvad man går igennem også kan følge en, når man fortæller om forskellige situationer.

Det var en dejligt start på dagen. Dog havde jeg en mærkelig fornemmelse i maven, da vi skiltes. Jeg kunne mærke og høre når hun fortalte, at hun havde det meget svært. Det gjorde mig lidt ked af det på hendes vejne, da jeg ved hvor længe hun har kæmpet. Men så er det en dejlig ting at vi kan bruge hinanden.

Hunden lægger og sover efter turen og jeg skal snart have frokost, inden turen går til lægen. Er spændt på hvad han siger i dag, efter jeg blev sat op i dosis for 14 dage siden. Jeg kan mærke en forbedring og hvor jeg dog bare håber det fortsætter.

I aften skal jeg over til en veninde. Som har inviteret da hun står for at sælge et tøjmærke. Hun spurgte den anden dag om jeg havde lyst til at komme og se på tøjet, sammen med nogle andre. Først var jeg ved at sige nej. Istedet sagde jeg at jeg gik hjem og tænkte over det.
Og det gjorde jeg og jeg blev enig med mig selv om, at jeg faktisk havde lyst. Nogle gange er det bare nemmere at sige nej, men jeg endte med at sige ja.... Så jeg er lidt spændt på det, jeg håber det kommer til at gå godt.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Jegkan

Du skriver godt. Jeg kan se dig for mig, mens du går tur med veninden og hunden. Hyggeligt. Men ja, det er svært, når andre har det skidt. Nogle gange synes jeg næsten, det er nemmere selv at have det dårligt.

Jeg håber, det gik godt hos lægen!

Du har ret, nogle gange er det nemmere at sige nej, fordi det er lidt angstprovokerende at sige ja, men jeg synes, det er godt, at du har modet til at tage af sted. Jeg håber, det bliver godt!

Kh jhn

Skrevet af JHN1, 28. april 2016 12:35

Hej Jegkan

Jeg håber det var en god oplevelse hos din veninde i går aftes.

God dag til dig : )

Kram
jegvinder

Skrevet af Anonym, 29. april 2016 07:51