Læs dagbog

Sommeren 2016

En side i dagbogen "Days"
Skrevet af JonasHansen 9. august 2016 12:55

Kan se det nu er en måned + lidt siden jeg har skrevet.

PernilleH - tak for din besked, den varmer- jeg kunne godt forestille mig at en snak med dig kunne hjælpe, det vil jeg gerne. Men først en update på hvad der er sket i Jonas' liv siden sidst- det er ikke så lidt, men skal gøre det kort:

Jeg er gået fra min kæreste, og det lettede med det samme trykket for mit bryst. Det er gået op for mig at hun og jeg holdt hinanden i angsten, især hende - jeg syntes hun dyrker den for meget, og det har altid været et issue. Hun bor i min lejlighed endnu, jeg har trukket gentleman-kortet og flyttet hjem i mine forældres lejlighed (som står tom sommeren over) - jeg har givet hende til og med september. Det syntes hun er en fuldstændig urimelig deadline, og kalder mig mange grimme ting. Samtidigt er hun dødeligt jaloux og tror allerede jeg har gang i ting med nye kvinder - hvilket jeg ikke har.

Jeg er blevet gladere, og blevet meget bedre til at dyrke motion, holde igen med alkohol samt jeg er begyndt at se mine venner og bror mere - det føles godt.

Jeg er dog noget kasteløs indtil jeg får mit eget hjem igen, og hver dag er en kamp syntes jeg godt nok lige nu :(

Jeg mødtes med ham den anden fra selvhjælpsgruppen - men det var slet ikke hvad jeg havde håbet på. Desværre.

Føler mig pisse-ensom, uanset hvor mange kærlige mennesker jeg har omkring mig.

Tager til Bornholm torsdag-søndag, og glæder mig. Det er med min bror og vi skal køre med familie derover.

Det var dejligt at få skrevet lidt igen. Varme tanker til alle

Kommentarer fra andre brugere

Hej Jonas

Det glæder mig, at du har fået det bedre efter bruddet med din kæreste. Ja, der er jo så en periode, hvor du ikke helt kan slappe af, fordi du ikke har dit eget sted, men på sigt var det nok en god beslutning. Jeg håber, du vil få det meget bedre nu!

Har du ikke mulighed for at møde andre mennesker gennem din sport? Jeg ved ikke, hvad du laver, men måske kunne det lykkes der. Ensomhed er bestemt ikke rart. Måske vil det blive bedre, når du får arbejdet endnu mere med dig selv, for når du skriver, at ensomheden er der på trods af andre mennesker, så er det måske mere noget indeni dig selv, du skal arbejde med? Det er hårdt arbejde, men jeg tror på, det kan lade sig gøre, at du får det endnu bedre. Du har i hvert fald taget en flot og modig beslutning ved at bryde med kæresten. Du har kræfter og mod!

Jeg ønsker dig alt det bedste!
Kh jhn

Skrevet af JHN1, 9. august 2016 15:48

Hej Jonas

Dejlig at høre fra dig igen.

Det lyder som en rigtig beslutning med din kæreste, selv om det måske er lidt svært det første stykke tid også i forhold til lejligheden.

God tur til Bornholm

Mvh Rabina

Skrevet af Rabina, 10. august 2016 09:34