Læs dagbog

Skolen

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 3. september 2019 15:31

Nu har jeg været inde på skolen og aflevere min sygemelding . Puha det er skønt men jeg er totalt udmattet .. gik hjem bagefter og lige i seng ... Har bare ingen kræfter for tiden det er slet ikke sjovt .

Jeg købte også lige ind på vejen hjem og købte sådan en æggesandwich i en kiosk .. add den havde pebersovs eller noget i ... øv det var ikke lige noget for mig ha ha .. men jeg har heldigvis noget mad herhjemme .

Men seriøst jeg er forvirret og træt og har ondt i kroppen .. det er rigtig godt det er overstået nu alt det med sygemeldingen .
Jeg håber jeg om et par dage får det bedre når jeg nu ved der er ro og at jeg først skal tilbage igen i Februar .

Jeg er også glad for det gik så godt hos lægen det tog kun 5 minutter og hun forstod mig bare og skrev sygemeldingen lige med det samme uden problemer . Det var bare godt så nu er det hele overstået og jeg kan slappe af og komme op igen til Februar .

Jeg fik også lige hilst på min klasse ja dem er der sq ikke mange tilbage af ha ha .. men det var fint nok og de ønskede mig held og lykke med det hele og vi ses jo igen i Februar .

Nu vil jeg bare bruge tiden på at hele psykisk og fysisk og nyde fred og ro inden skolen starter igen .

Sender søde JHN masser af krammer og håber du passer på din fod og plejer den lidt .
Ja larm er skod og jeg kan slet ikke overse larmen nu fordi jeg har det så skidt og hende kællingen ovre på den anden side og polakkerne larmer rigtig meget lige for tiden øv øv .
Ja jeg glæder mig bare til Fredag det er kun en nat men det bliver fedt bare at komme væk og slippe lidt ud hjemmefra .
Vi skal bare ud og gå en tur ved stranden og se på noget renovering også der hvor der ligger en afdeling af det boligselskab vi boede i før .

Ja jeg har bare ikke nogen kræfter og jeg vil sove lidt igen ... kan ingenting udover at slappe af og æde alt for meget ..
Knus til alle herinde .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Godt at du fik din sygemelding uden problemer. Så kan du forhåbentlig få lidt ro på nu. Dejligt lige at få hilst på klassen også, men nok meget godt bare at komme hjem bagefter og slappe af.

Men selvom du er træt, kunne du måske have glæde af de næste måneder at komme lidt ud? Jeg ved ikke, hvad dine muligheder er i nærområdet, men kunne du gå en lille tur eller sætte dig i en park eller mødes med en veninde eller andet, så du ikke isolerer dig helt? Jeg ved ikke, om det er en idé? Eller måske har du bare brug for at hvile dig. Det er bare, at det måske bliver en hård overgang til februar så? Ja, jeg ved det ikke. Men jeg håber, du vil være mere frisk til den tid.

Træls med den larm, ja det synes jeg jo også. Jeg kan få helt spat bare af underboernes stemmer, når jeg har det skidt, mens jeg andre dage sagtens kan være i det. Det er skide hårdt at have det sådan, så jeg forstår dig godt.

God tur i weekenden, det bliver hyggeligt, tror jeg. Pas godt på dig selv og mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 3. september 2019 18:32